Zaštita privatnosti

Green office internet prodaja poštuje Vašu privatnost (zaštita podataka o ličnosti) i obavezuje se da čuva privatne podatke svih naših kupaca.

Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrši se u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, više možete pogledatu u Službenom glasniku RS br.97/08.

Da bi smo Vam pružili kvalitetnu uslugu, odnosno uspešno obradili vašu porudžbinu sakuljamo minimalnu količinu informacija o Vama:

        Ime i prezime
        Adresa prebivališta/boravišta
        Broj telefona
        E-mail adresa

U cilju pružanja što kvalitetnijih usluga i informisanja korisnika, Green office omogućava korisnicima da izaberu opciju da li žele ili ne da dobijaju marketinške kampanje (newsletter), takođe svi oni koji su prijavili a ne žele više da dobijaju iste, imaju mogućnost odjave sa mailing liste.

Podaci koje ste nam ustupili se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu.

Green office zadržava pravo da može izmeniti ovu politiku privatnosti, svaka promena postaje važeća nakon objavljivanja na sajtu greenoffice.rs. Korisnik se obavezije da pročita politiku privatnosti da bi bio u toku sa izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt greenoffice.rs nakon nove verzije politike privatnosti, smatra će se da je istu prihvatio kao važeću.

Ukoliko želite da povučete saglasnost za obradu podataka, molimo da nam uputite zahtev na sledeću email adresu: office@greenoffice.rs. Mi ćemo u obradi tog zahteva utvrditi da li je opravdan i dalje postupiti u skladu sa zakonom.