Filtriraj po

Brend

Brend

Boja

Boja

Tip tonera

Tip tonera

Oznaka toner kasete

Oznaka toner kasete

Proizvođač štampača

Proizvođač štampača

Drum unit

Drum unit

Najnoviji postovi

Toneri za štampače

Najbolji toneri za štampače premijum kvaliteta za Vaš posao koji omogućavaju optimalan rad štampača bez kompromisa u pogledu kvaliteta štampe. U našoj kategoriji potrošni materijal možete pronaći veliki izbor tonera svih proizvođača po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Green office toneri za štampace nude visoko kvalitetan ispis stranica, veliki kapacitet i pre svega ekonomičnost tj. nisku cenu štampe po stranici, što dovodi do značajne uštede u Vašem poslovanju.  

 

Šta su toner kaste?

To je potrošni materijal koji koriste štampači, koji omogućava prenos slike ili teksta na papir. Laserske toner kasete se razlikuju po proizvođačima i modelima štampača, izrađene su tako da odgovaraju samo određenim modelima.

One su konstruisane i proizvedene da pruže maksimalno kvalitetan i optimalan rad štampača, mogu se razlikovati po obliku ili dimenzijama u zavisnosti za koji model printera su namenjene. Naša preporuka je da pre kupovine dobro pročitate koju oznaku nosi kertridž jer na taj način sprečavate moguću grešku pri kupovini potrošnog materijala.

 

Kako možemo podeliti tonere:

 

Originalni toneri (OEM)

Oznaka OEM je skraćenica (Original Equipment Manufacturer) to je proizvod koji je izradio proizvođač originalnog potrošnog materijala za štampače, odnosno proizvođač štampača.

Originalne toner kasete omogućavaju najbolji kvalitet štampe i performanse printera.

Glavni nedostatak je cena tonera koja je zaista prevelika i često zna da prevaziđe cenu koštanja štampača.

 

Kompatibilni ili zamenski toneri

Šta je zamenski toner? To je potpuno novi toner koji koriste laserski stampaci, a koji nije proizveden od strane originalnih proizvođača, već je izrađen od strane kompanija koje ne proizvode štampače.

Kvalitet štampe, i savršeno oštar tekst koji donose kompatibilni toneri, je sa godinama podignut na izuzetno visok nivo tako da kvalitet štampe odgovara u potpunosti originalnim proizvodima. Ovi proizvodi su 100% kompatibilni sa laserskim printerima, koji ih prepoznaju kao originalni proizvod što omogućava optimalan rad i dobar prinos.

 

Najveća prednost kupovine brand-new tonera pored kvaliteta štampe, optimalnog rada i visokog prinosa je svakako cena koja je u proseku niža od 50% do 86% u odnosu na original.

Tako da možemo da kažemo da je glavna razlika između OEM i zamenskih tonera za štampače cena, koja će Vam značajno umanjiti troškove poslovanja.

Ako tražite najjeftiniji toner za stampače za Vaš posao ili kućnu upotrebu, bez kompromisa u pogledu kvaliteta potrošnog materijala onda je prodaja kancelarijskog materijala greenoffice.rs idealan partner za Vas.

Mi nudimo veliki izbor toner kaseta za monohromatske štampače i za štampače u boji, kod nas možete pronaći glavne proizvođače laserskih štampača: HP, Canon, Samsung, Lexmark, Oki, Panasonic, Brother, Xerox, Konica Minolta, Epson, Kyocera Mita.

Za potvrdu kvaliteta proizvoda odnosno proizvodnog ciklusa u izradi potrošnog materijala koji prodajemo su sertifikati koji ispunjavanju sve tražene standarde za kvalitet krajnjeg proizvoda.

 

Ovi sertifikati po kojima se vrši proizvodni ciklus predstavljaju sposobnost proizvođača da proizvede krajnji proizvod koji ispunjava sve zakonske propise i kao takav u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca. Standardi za proizvodnju: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

 

Mogućnost povrata ili zamena robe može se izvršiti u roku od 14 dana.

 

Svi proizvodi imaju garanciju odnosno zagarantovana su sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

 

Toneri za štampače Pančevo Žarka Zrenjanina 22.

Trenutno postoji 435 proizvoda.

Prikazuju se 1-15 od 435 stavki

Aktivni filteri