Najnoviji postovi

Toneri za štampače

Kupite najjeftinije tonere za laserske stampace pouzdanog kvaliteta za Vaš posao ili kućnu upotrebu bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Velika ponuda tonera za sve modele štampača na jednom mestu.

Green office toneri za stampace nude visoko kvalitetan ispis stranica, veliki kapacitet i pre svega ekonomičnost tj. nisku cenu štampe po stranici, što dovodi do značajne uštede u Vašem poslovanju.

Šta su toner kaste?

To je potrošni materijal koji koriste stampaci, koji omogućava prenos slike ili teksta na papir. Laserske toner kaset se razlikuju po proizvođačima i modelima štampača, izrađene su tako da odgovaraju samo određenim modelima.

Toner kasete su konstruisane i proizvedene da pruže maksimalan kvalitet i optimalni rad štampača, one se mogu razlikovati po obliku i dimenzijama u zavisnosti za koji model printera su namenjene. Naša preporuka je da pre kupovite dobro pročitate koju oznaku nosi kertridž jer na taj način sprečavate moguću grešku pri kupovini potrošnog materijala.

Podela tonera:

Originalni toneri (OEM)

Oznaka OEM je skrćenica (Original Equipment Manufacturer) to je proizvod koji je izradio proizvođač originalnog potrošnog materijala za štampače, odnosno proizvođač štampača.
Orginalne toner kasete daju najbolje kvalitet i performanse, u potpunosti odgovaranu uređaju za koji su namenjene.
Glavni nedostatak je cena tonera koja je zaista prevelika i često zna da prevaziđe cenu koštanja štampača.

Kompatibilni ili zamenski toneri

To je potpuno novi toner koji koriste laserski stampaci a da ga nije proizveo originalni proizvođač, već je izrađen od strane kompanija koje ne proizvode štampače.

Kvalitet štampe i savršeno oštar tekst koji dosnose zamenski toneri je sa godinama podignut na veoma visoki nivo tako da kvalitet štampe odgovara u potpunosti originalnim proizvodima.

Pored kvaliteta štampe, značajnu prednost ostvaruju kompatibilni toneri u pogledu cene koja je u proseku niža od 50% do 80% u odnosu na original.

Tako da možemo da kažemo da je glavna razlika između OEM i kompatibilnih tonera za štampače cena, koja će Vam značajno umanjiti troškove poslovanja.

Ako tražite najjeftiniji toner za stampace za Vaš posao ili kućnu upotrebu, bez kompromisa u pogledu kvaliteta potrošnog materijala onda je prodaja kancelarijskog materijala greenoffice.rs idealan partner za Vas.

Mi nudimo veliki izbor toner kaseta za monohromatske štampače i za štampače u boji, kod nas možete pronaći glavne proizvođače laserskih štampača: HP, Canon, Samsung, Lexmark, Oki, Panasonic, Brother, Xerox, Konica Minolta, Epson, Kyocera Mita.

Za potvrdu kvalitet proizvoda odnosno proizvodnog ciklusa u izradi potrošnog materijala koji prodajemo su sertifikati koji ispunjavanju sve tražene standarde za kvalitet krajnjeg proizvoda.

Ovi sertifikati po kojima se vrši proizvodni ciklus predstavljaju sposobnost proizvođača da proizvede krajnji proizvod koji ispunjava sve zakonske propise i kao takav u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca. Standardi za proizvodnju: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

Toneri za štampače Pančevo Žarka Zrenjanina br.22.

Trenutno postoji 403 proizvoda.

Prikazuje se 1 - %to od 403 stavki

Aktivni filteri