Kartonske fascikle

Pronađite najkvalitetnije kartonske fascikle po najpovoljnijim cenama na online shopu Green Office. Organizacija dokumenata nikada nije bila lakša uz naš bogati asortiman kartonskih fascikli.

Dokumenti su osnova svakog poslovanja, ali organizacija istih može biti izazovna. Na sreću, internet prodavnica Green Office nudi izuzetnu ponudu kartonskih fascikli koje će Vam pomoći da efikasno organizujete sve važne papire i dokumente.

 

Kartonske fascikle: Kvalitet po povoljnoj ceni

Kada je u pitanju čuvanje i organizacija dokumenata, kartonske fascikle su neizostavan deo svakog kancelarijskog okruženja. Naša kolekcija fascikli kombinuje izdržljivost, funkcionalnost i pristupačnu cenu, čineći ih idealnim izborom za svaku kancelariju.

 

Različite vrste kartonskih fascikli za Vaše potrebe

 

Neovisno o Vašim specifičnim potrebama, naša kolekcija proizvoda iz ove kategorije ima sve što Vam je potrebno. Od klasičnih kartonskih fascikli, preko kartonskih fascikli sa gumicom do kartonskih fascikli sa mehanizmom, nudimo širok spektar proizvoda kako biste pronašli savršeno rešenje za organizaciju Vaših dokumenata.

 

Prednosti kartonskih fascikli

 

• Izdržljivost: Naše fascikle izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
• Praktičnost: Zahvaljujući praktičnim funkcijama kao što su gumica ili mehanizam, Vaši dokumenti će biti sigurno smešteni i lako dostupni.
• Raznolikost: Sa različitim veličinama i bojama, možete pronaći kartonske fascikle koje odgovaraju Vašim specifičnim potrebama i estetskom ukusu.
• Ekonomičnost: Naša široka ponuda kartonskih fascikli dolazi po povoljnim cenama, omogućavajući Vam da efikasno organizujete Vaše dokumente bez prevelikog troška.

 

Kupujte kartonske fascikle na Green Office-u danas

 

Nema više gubitka vremena u potrazi za pravim dokumentima. Organizujte svoje radno okruženje uz našu kolekciju fascikli. Posetite našu online prodavnicu i pronađite savršeno rešenje za Vaše potrebe organizacije dokumenata.

Podkategorije

 • Kartonska fascikla sa preklopom

  Kancelarijski materijal je nezamisliv bez fascikle za dokumenta, za nju se kaže da je idealna kako za nošenje tako i za organizovanje dokumenata, ali pre svega ona je tu da bi zaštitila dokumenta od gužvanja i gubljenja.

  Fascikle sa preklopom (klapnom) mogu biti izrađene iz jednog dela ili iz više delova kartona, ako ima više delova to znači da su preklopi lepljeni.

  Zadatak preklopa je da sačuva sadržaj fascikle od gubljenja dokumenata, ovaj proizvod za arhiviranje može imati jedan, dve ili tri preklopa.

  Fascikle cena zavise od veličine i formata, takođe zavisi od kvaliteta izrade od boje i grafičkog dizajna, ali u najvećoj meri zavisi od kvaliteta kartona koji se koristi u proizvodnji.

  Karton može biti različitih vrsta gladak i sjajan, hrapav, 100% celuloza, ili od recikliranog kartona, tagođe karton koji se koristi u proizvodnji fascikla može imati različitu težinu i gustinu.

  Na kraju da dodamo još jednu karakteristiku ništa manje bitnu od ostalih a to je da je ovaj proizvod ekološki prihvatljiv, odnosno da može u potpunosti da se reciklira.

 • Fascikle kartonske sa gumicom

  Fascikle kartonske sa gumicom su kancelarijski materijal koji se svakodnevno nalazi u upotrebi ne samo u firmama, već i u svim drugim oblastima gde je potrebna zaštita, organizovanje i odlaganje važnih dokumenata.

  Ove fascikle su praktične i jednostavne za  upotrebu, na sebi imaju jedan dodatak u odnodu na klasičnu kartonsku fasciklu a to je elastična gumica, koja je zadužena za zatvaranje fascikle, upravo to je čini idealnom za čuvanje i nošenje dokumenata.

  Ove fascikle za dokumenta dolazi u više različitih formata i debljina, pored toga tu je i veliki izbor boja i grafičkog dizajna.

  Organizujte svoja dokumenta i zaštitite sa Green office fasciklama.

Aktivni filteri