Green office online prodaja vrši isporuku robe na teritoriji Srbije, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Expess, čije uslove i cenovnik možete pogledati na sledećem linku: https://www.cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport/.

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 7000,00 dinara + PDV je besplatna.

Sva roba koje je naručena do 15h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2 (dva) radna dana na adresu kupca.

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

Postupak prilikom preuzimanje pošiljke

Kuriri firme koja vrši dostavu robe za Green office, pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Primalac pošiljke je dužan da prilikom preuzimanja poručenih proizvoda ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost. Naknadne reklamacije po tom pitanju neće biti prihvaćene.

Za sva eventualna fizička oštećenja proizvoda koja nastanu u toku transporta odgovornost preuzima kurirska služba, a potrošaču se isporučuje potpuno novi proizvod.

Primaocu se preporučuje da ne preuzima proizvode za koje nije dobio uredno overen račun.

U slučaju da se primalac pošiljke u vreme isporuke ne nalazi na naznačenoj adresi, kuriri će dostavljanje pokušati još najviše dva puta: jednom u toku istog i jednom u toku sledećeg dana. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko je i nakon toga, isporuka bila neuspešna pošiljka se vraća pošiljaocu.

Isporuka se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, kuriri su obavezni da pošiljku dostave do ulaza u zgradu (ne i do ulaza u stan).

Isporuka na teritoriji Pančeva

Za sve porudžbine na teritoriji grada Pančeva Green office vrši besplatnu dostavu za porudžbine čija je minimalna vrednost 3000,00 dinar.

Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 3000,00 dinara, isporuka se vrši preko kurirske službe, troškove isporuke snosi kupac po važećem cenovniku kurirske službe.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.

Isporuke robe se ne vrše nedeljom.

Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija na broj telefona 013/333-932.

Isporuka istog dana

Za sve porudžbine na teritoriji grada Pančeva nudimo uslugu koja će značajno ubrzati kupovinu i pomoći Vam da izbegnete čekanja i gužve. Svi proizvodi koji su poručeni, a imamo ih na stanju biće dostavljeni na željenu adresu istog dana do 17h, ako se tog dana poruče najkasnije do 12:00h. Ova dodatna pogodnost ne utiče na troškove dostave, pa je isporuka i dalje besplatna za sve pošiljke čija vrednost prelazi 3000,00 dinara.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.