Najnoviji postovi

Široki selotejp

Široki selotejp kvalitetna lepljiva traka višenamenska nalazi upotrebu od domaćinstva do industrije, idealna za ručno i mašinsko pakovanje.

Ova samolepljiva traka može biti u više različitih boja, kod nas su ustaljene u upotrebi uglavnom braon i providne trake. 

Pored toga traka lepljiva može biti različitih debljina i širina, rastegljivosti, nanosa lepka, svojstva lepka i mogućnosti da se brže ili sporije vezuje za podlogu.

Ovi proizvodi koriste razne lepkove neki od njih su na bazi akrilnog lepka (vode) i oni su ekološko prihvaljivi tj. štite životnu sredinu. 

Takođe u našoj ponudi možete pronaći kvalitetne solvent lepljive trake gde je lepak na bazi prirodnog ili sintetičkog kaučuka koji je takođe ekološki prihvatljiv. 

Velika prednost u radu sa selotejp trakama je svakako to što su lake odnosno jednostavne za upotrebu i nije Vam potreban dodatan alat.

Od samog nastanka selotejp je pronašao veliku upotrebu u najširim oblastima poslovanja njegova univerzalnost i uvođenje novih i boljih lepljivih masa omogućili su boje prijanjnje za podlogu.

U zavisnosti od kvaliteta, dimenzija, namene i vrste lepka cena selotejp trake može da varira.

Ove široke trake za pakovanje robe su idealne za sve kojima je potrebno brzo i kvalitetno pakovanje, da bi efetak bio još veći mogu se koristiti aparati ili mašine za selotejp koji u značajnoj meri ubrzavaju posao.

Aktivni filteri