Filtriraj po

Boja

Boja

Materijal

Materijal

Proizvođač

Proizvođač

Pakovanje

Pakovanje

Dužina

Dužina

Najnoviji postovi

Spajalice

Spajalice za papir su neizostavni kancelarijski pribor koji se svakodnevno upotrebljava u kancelarijama, školama ili domaćinstvima. Ovaj proizvod je namenjen za privremeno spajanje dokumenata na veoma lak i praktičan način, pri čemu se ne oštećuju dokumenti.

Od čega su napravljene spajalice?

Spajalice se najčešće proizvode od pocinkovanog čelika, iz razloga što je isti snažan a ujedno i elastičan materijal koji dozvoljava oblikovanje a pritom je otporan na koroziju. Pored pomenutog materijala mogu se koristiti i legure bronze, bakra i mesinga, to su materijali koji ima manju čvrstinu od čelika, ali su i dalje dovoljno čvrsti da mogu da spoje dokumenta. Pored pomenutih materijala spajalice se mogu proizvoditi i od plastike, što je u praksi ređi slučaj jer su metalne daleko jače, ali ne retko plastika se može kombinovati sa metalom, odnosno metalna konstrukcija se može obložiti plastikom.

Oblik spajalice

Čovek je pokazao neverovatnu kreativnost kada je upitanju oblik ovog proizvoda, koji ide od klasičnog koji je u upotrebi više od jednog veka do raznih oblika kao što su slova, životinje, voće… Pored fantastičnih oblika možete pronaći spajalice u boji, koje će učiniti da Vaša dokumenta izgledaju živahnije. Na internetu možene pronaći veliki broj saveta kako koristiti spajalice za papir, od upotrebe za spajanje dokumenata do pravljenja nakita.

Veličina spajalica za papir

Kada su upitanju veličine tu možemo napraviti tri osnovne podele: male, srednje i velike.Neki od proizvođača svoje proizvode obeležavaju kao Br.2, Br.3 Br.4... dok drugi prosto napišu veličinu u milimetrima. U našoj online prodavnici možete kupiti, veličine od 25mm pa sve do 78mm.   

Green Office kancelarijski materijal u svojoj ponudi ima veliki asortiman spajalica za papir proverenog kvaliteta i niske cene, koje su proizvedene od strane poznatih brendova kao što su: Delta, Deli, Fornax, Alco, Mas,Offi Shop, Erich Krause. 

U cilju lakše i brže kupovine u ovoj kategoriji sa leve strane smo postavili filtere: brend, boja, materijal, veličina i dr.  koji će Vam ubrzati i olakšati odabir proizvoda.

Trenutno postoji 23 proizvoda.

Prikazuju se 1-15 od 23 stavki

Aktivni filteri