Filtriraj po

Format

Format

Boja

Boja

Proizvođač

Proizvođač

Vrsta koverti

Vrsta koverti

Težina papira

Težina papira

Dimenzije

Dimenzije

Najnoviji postovi

Koverte

Dobro došli u Green Office prodaju za kancelarijski materijal, iz našeg širokog asortimana kvalitetnih proizvoda predstavljamo Vam najveći i najbolji izbor za koverte na jednom mestu.

U današnje vreme digitalna komunikacija je zauzela primat u komunikaciji između ljudi i preduzeća. Ali još uvek postoji velika potreba za klasičnim slanjem pošte naročito u poslovne svrhe.  Pored poslovne upotrebe ovi proizvodi se još uvek koriste kao tradicionalne koverte za pozivnice i kao takve su nezamenjivi detalj svih svečanih odnosno posebnih događaja kao što su: venčanja, rođendani, krštenja i drugo.

 

Šta je koverat?

To je proizvod koji je namenjen za slanje pisanih pošiljki, a izrađen od papira koji je izrezan i potom oblikovana na poseban način, svakako najprepoznativljiji detalj jeste “poklopac” koji može biti sa gornje ili bočne strane.

Prva zvanična upotreba koverta u obliku kakav danas poznajemo započeta je davne 1840 godine od strane Britanske kompanije Royal Mail.

 

Vrste koverti

Osnovna podela u ovoj grupi proizvoda prema vrsti:

 

Samolepljive koverte, su savršene izbor za svakodnevnu upotrebu, omogućavaju da se na brz i jednostavan način zatvore koverte. Samolepljive verzije na “poklopcu”  imaju traku, koja kada se skine ostaje sloj lepka koji je dvaoljan da se sigurno zatvori pošiljka.

 

Koverte sa prozorom, ova grupa proizvoda dolazi u varijanti sa desnim ili sa levim prozorom, glavnu primenu pronalaze u profesionalnoj odnosno poslovnoj upotrebi, kao što je slanje računa ili bilo koje druge poslovne pošte. Koverat koji na sebi ima prozor, omogućava da se vidi adresa primaoca, što u značajnoj meru ubrzava proceduru slanja ali ujedno i smanjuje troškove. U praksi se najčešće koristi ameriken koverta, odnosno DL (Din Lang), koja ima dimenzije 230 mm x 110mm.

 

Koverte u boji, izaberite savršenu boju za Vaše pismo i osvežite Vašu poštu sa našom velikom ponudom koverata u boji.

 

Koverta sa vazdušnim jastukom, glavna karakteristika ovog proizvoda je da obezbedi sigurnost pošiljke tj. da ista ostane neoštećena u toku transporta.

 

Nepoderive koverte, ovi proizvodi su izrađeni od materijala koji je praktično neuništiv i garantuje izuzetnu zaštitu čak i od vode, jedinstveni proizvod koji će sačuvati Vašu važnu pošiljku u toku transporta. 

 

Koverta sa proširenjem, (faltom) su praktično dizajnirane da im se stanice mogu proširiti u zavisnosti od potrebe, odnosno od veličine Vaše pošiljke, tako da ista može bezbedno da se upakuje i transportuje.

 

Koverte za svadbu (venčanje), su uglavnom izrađene od posebnog i veoma kvalitetnog materijala. Ova grupa proizvoda se definitivno ističe svojim dizajnom i bojama, mogu biti tradicionalnog ili modernog izgleda, ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji. U našoj ponudi pronađite stil i veličinu, koja Vam najviše odgovara za pozivnice.

 

Koverte za CD, su praktični proizvodi koji će Vam omogućiti da sačuvate svoj DVD ili CD disk od oštećenja i prašine. Ovaj artikal dolazi u dve varijante sa prozorom i bez prozora.

 

Koverte dimenzije

Predstavljamo Vam uobičajene formate koji se koriste na našem tržištu. Ovo obeležavanje je standardizovano i primenjuje se u celom svetu.

 

Oznaka formata Dimenzije koverte u mm
C7 90 X 140 mm
C6 114 X 162 mm
DL (ameriken) 110 X 230 mm
C5 162 X 229 mm
C4 229 324 mm
C3 324 X 458 mm
B6 125 X 176 m
B5 176 X 250 mm
B4 250 X 353 mm
E4 280 X 400 mm

 

Trenutno postoji 10 proizvoda.

Prikazuju se 1-10 od 10 stavki

Aktivni filteri