Najnoviji postovi

Kartonska fascikla sa preklopom

Kancelarijski materijal je nezamisliv bez fascikle za dokumenta, za nju se kaže da je idealna kako za nošenje tako i za organizovanje dokumenata, ali pre svega ona je tu da bi zaštitila dokumenta od gužvanja i gubljenja.

Fascikle sa preklopom (klapnom) mogu biti izrađene iz jednog dela ili iz više delova kartona, ako ima više delova to znači da su preklopi lepljeni.

Zadatak preklopa je da sačuva sadržaj fascikle od gubljenja dokumenata, ovaj proizvod za arhiviranje može imati jedan, dve ili tri preklopa.

Fascikle cena zavise od veličine i formata, takođe zavisi od kvaliteta izrade od boje i grafičkog dizajna, ali u najvećoj meri zavisi od kvaliteta kartona koji se koristi u proizvodnji.

Karton može biti različitih vrsta gladak i sjajan, hrapav, 100% celuloza, ili od recikliranog kartona, tagođe karton koji se koristi u proizvodnji fascikla može imati različitu težinu i gustinu.

Na kraju da dodamo još jednu karakteristiku ništa manje bitnu od ostalih a to je da je ovaj proizvod ekološki prihvatljiv, odnosno da može u potpunosti da se reciklira.

Aktivni filteri