Filtriraj po

Boja

Boja

Proizvođač

Proizvođač

Oblik vrha

Oblik vrha

Pakovanje

Pakovanje

Boja na bazi vode

Boja na bazi vode

Periva boja

Periva boja

Dopunjivo

Dopunjivo

Flomasteri

Flomasteri su neophodni za sve ljubitelje umetnosti, učenike, nastavnike i profesionalce. Naša ponuda obuhvata raznovrsne flomastere koji zadovoljavaju različite potrebe, od crtanja i bojenja do specijalnih namena poput ukrašavanja tekstila.

Flomasteri za Crtanje

Naši flomasteri za crtanje su savršeni za umetnike svih nivoa. Dostupni u širokom spektru boja, omogućavaju vam da stvorite živopisne i detaljne crteže. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni umetnik, naši flomasteri će vam pomoći da izrazite svoju kreativnost.

 

Flomasteri za Tekstil

Za one koji vole da personalizuju svoju odeću ili kućne tekstile, nudimo flomastere za tekstil. Ovi flomasteri su posebno dizajnirani da se trajno zadrže na tkaninama, bez bleđenja ili razmazivanja, čak i nakon pranja.

 

Magični Flomasteri

Magični flomasteri su hit među decom i odraslima koji žele da unesu element iznenađenja u svoje projekte. Ovi flomasteri menjaju boju kada se pređu posebnim markerom, omogućavajući vam da kreirate jedinstvene efekte i dizajne.

 

Giotto Flomasteri

Giotto flomasteri su poznati po svom vrhunskom kvalitetu i postojanim bojama. Idealni su za škole, kancelarije i umetničke projekte. Njihova dugotrajnost i pouzdanost čine ih jednim od najpopularnijih izbora među korisnicima.

 

Najbolji Flomasteri

Ako tražite najbolje flomastere na tržištu, proizvodi iz naše ponude će ispuniti sva vaša očekivanja. Naši flomasteri su pažljivo odabrani kako bi pružili najbolji kvalitet, intenzitet boje i trajnost. Idealni su za sve vrste projekata, od školskih zadataka do profesionalnih ilustracija.

 

Flomasteri Online

Kupovina flomastera nikada nije bila jednostavnija. Naša online prodavnica greenoffice.rs nudi širok izbor flomastera po konkurentnim cenama. Pregledajte našu ponudu i naručite flomastere iz udobnosti svog doma. Brza dostava i povoljni uslovi kupovine su zagarantovani.

Podkategorije

Aktivni filteri