Najnoviji postovi

Potrošni materijal

Ako Vam je potreban kvalitetan i pouzdan potrošni materijal po niskoj ceni onda je za Vas greenoffice.rs online prodaja za kancelarijski materijal, koja je posvećena svojim kupcima i isporičuje najkvalitetniji materijal na tržištu. 

Green office potrošni materijal je pouzdanog kvaliteta testiran i proizveden od strane renomiranih proizvođača po svim svetskim standardima.

Potrošni materijal je potreban kako firmam, kancelarijala tako i kućnim korisnicima, izborom kvalitetnog materijala možete uštedeti vreme i značajna sredstva u svom budžetu.

Kod nas možete pronaći tonere za sve vodeće laserske štampače HP, Samsung, Canon, Lexmark, Kyocera Mita, Oki, Epson, Panasonic, Ricoh, Brother, Xerox, Konica Minilta.

U našoj kategoriji potrošnog materijala možete pronaći sledeće proizvode:

  • Toneri za štampače

Veliki izbor originalnih i kompatibilnih tonera crnih i u boji, odnosno zamenskih tonera za stampace, velika ponuda toner kaseta za sve vrste laserskih štampača.

  • Kertridži za InkJet štampače i mastila

U ponudi imamo potrosni materijal za InkJet štampače, orginalne i kompatibilne kertridže. Kao i mastila za dopunu kertridža.

  • Toneri za fotokopit aparate

Toneri za fotokopira aparate veliki izbor kvalitetnog potrošnog materijala za kopir aparate, koji će Vam omogućiti optimalni rad uređaja. 

  • Ribon trake

Ribon trake za štampače veliki izbor povoljne cene. U ponudi se nalaze potrošni materijal za matrične stampače, originalni i kompatibilni riboni.

  • Filmovi i toneri  za Fax aparate

Veliki izbor orginalnih i kompatibilnih filmova i tonera koji koriste fax aparati po najnižim cenama.

Trenutno postoji 420 proizvoda.

Prikazuje se 1 - %to od 420 stavki

Aktivni filteri