Potrošni materijal

Ako Vam je potreban kvalitetan i pouzdan potrošni materijal po niskoj ceni onda je za Vas greenoffice.rs online prodaja za kancelarijski materijal, koja je posvećena svojim kupcima i isporičuje najkvalitetniji materijal na tržištu. 

Green office potrošni materijal je pouzdanog kvaliteta testiran i proizveden od strane renomiranih proizvođača po svim svetskim standardima.

Potrošni materijal je potreban kako firmam, kancelarijala tako i kućnim korisnicima, izborom kvalitetnog materijala možete uštedeti vreme i značajna sredstva u svom budžetu.

Kod nas možete pronaći tonere za sve vodeće laserske štampače HP, Samsung, Canon, Lexmark, Kyocera Mita, Oki, Epson, Panasonic, Ricoh, Brother, Xerox, Konica Minilta.

U našoj kategoriji potrošnog materijala možete pronaći sledeće proizvode:

 

Toneri za štampače

Veliki izbor originalnih i kompatibilnih tonera crnih i u boji, odnosno zamenskih tonera za stampace, velika ponuda toner kaseta za sve vrste laserskih štampača.

 

Kertridži za InkJet štampače i mastila

U ponudi imamo potrosni materijal za InkJet štampače, orginalne i kompatibilne kertridže. Kao i mastila za dopunu kertridža.

 

Toneri za fotokopit aparate

Toneri za fotokopira aparate veliki izbor kvalitetnog potrošnog materijala za kopir aparate, koji će Vam omogućiti optimalni rad uređaja. 

 

Ribon trake

Ribon trake za štampače veliki izbor povoljne cene. U ponudi se nalaze potrošni materijal za matrične stampače, originalni i kompatibilni riboni.

 

Filmovi i toneri  za Fax aparate

Veliki izbor orginalnih i kompatibilnih filmova i tonera koji koriste fax aparati po najnižim cenama.

Podkategorije

 • Toneri za štampače

  Najbolji toneri za štampače premijum kvaliteta za Vaš posao koji omogućavaju optimalan rad štampača bez kompromisa u pogledu kvaliteta štampe. U našoj kategoriji potrošni materijal možete pronaći veliki izbor tonera svih proizvođača po najpovoljnijim cenama na tržištu.

  Green office toneri za štampace nude visoko kvalitetan ispis stranica, veliki kapacitet i pre svega ekonomičnost tj. nisku cenu štampe po stranici, što dovodi do značajne uštede u Vašem poslovanju.  

   

  Šta su toner kaste?

  To je potrošni materijal koji koriste štampači, koji omogućava prenos slike ili teksta na papir. Laserske toner kasete se razlikuju po proizvođačima i modelima štampača, izrađene su tako da odgovaraju samo određenim modelima.

  One su konstruisane i proizvedene da pruže maksimalno kvalitetan i optimalan rad štampača, mogu se razlikovati po obliku ili dimenzijama u zavisnosti za koji model printera su namenjene. Naša preporuka je da pre kupovine dobro pročitate koju oznaku nosi kertridž jer na taj način sprečavate moguću grešku pri kupovini potrošnog materijala.

   

  Kako možemo podeliti tonere:

   

  Originalni toneri (OEM)

  Oznaka OEM je skraćenica (Original Equipment Manufacturer) to je proizvod koji je izradio proizvođač originalnog potrošnog materijala za štampače, odnosno proizvođač štampača.

  Originalne toner kasete omogućavaju najbolji kvalitet štampe i performanse printera.

  Glavni nedostatak je cena tonera koja je zaista prevelika i često zna da prevaziđe cenu koštanja štampača.

   

  Kompatibilni ili zamenski toneri

  Šta je zamenski toner? To je potpuno novi toner koji koriste laserski stampaci, a koji nije proizveden od strane originalnih proizvođača, već je izrađen od strane kompanija koje ne proizvode štampače.

  Kvalitet štampe, i savršeno oštar tekst koji donose kompatibilni toneri, je sa godinama podignut na izuzetno visok nivo tako da kvalitet štampe odgovara u potpunosti originalnim proizvodima. Ovi proizvodi su 100% kompatibilni sa laserskim printerima, koji ih prepoznaju kao originalni proizvod što omogućava optimalan rad i dobar prinos.

   

  Najveća prednost kupovine brand-new tonera pored kvaliteta štampe, optimalnog rada i visokog prinosa je svakako cena koja je u proseku niža od 50% do 86% u odnosu na original.

  Tako da možemo da kažemo da je glavna razlika između OEM i zamenskih tonera za štampače cena, koja će Vam značajno umanjiti troškove poslovanja.

  Ako tražite najjeftiniji toner za stampače za Vaš posao ili kućnu upotrebu, bez kompromisa u pogledu kvaliteta potrošnog materijala onda je prodaja kancelarijskog materijala greenoffice.rs idealan partner za Vas.

  Mi nudimo veliki izbor toner kaseta za monohromatske štampače i za štampače u boji, kod nas možete pronaći glavne proizvođače laserskih štampača: HP, Canon, Samsung, Lexmark, Oki, Panasonic, Brother, Xerox, Konica Minolta, Epson, Kyocera Mita.

  Za potvrdu kvaliteta proizvoda odnosno proizvodnog ciklusa u izradi potrošnog materijala koji prodajemo su sertifikati koji ispunjavanju sve tražene standarde za kvalitet krajnjeg proizvoda.

   

  Ovi sertifikati po kojima se vrši proizvodni ciklus predstavljaju sposobnost proizvođača da proizvede krajnji proizvod koji ispunjava sve zakonske propise i kao takav u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca. Standardi za proizvodnju: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

   

  Mogućnost povrata ili zamena robe može se izvršiti u roku od 14 dana.

   

  Svi proizvodi imaju garanciju odnosno zagarantovana su sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

   

  Toneri za štampače Pančevo Žarka Zrenjanina 22.

 • Mastilo za InkJet

  Originalno mastilo za InkJet omogućiće ti da više vremena provedeš u kvalitetnom i produktivnom radu, zaboravite na frustraciju, sa originalnim potrošnim materijalom garantovano dobijaš impresivne rezultate štampe fotografija i tekstualnih dokumenta.

  Kvalitet 

  Mastilo za stampac iz naše ponude omogućava pouzdan i optimalan rad štampača, ujednačen kontinuirani tok mastila kroz mlaznice bez začepljenja, pružajući jedinstven kvalitet otporan na izbleđivanje. 

   

  Za InkJet štampače definitivno preporučujemo kupovinu originalnog potrošnog materijala jer samo na taj način možete dobiti optimalni kvalitet štampe što je izuzetno bitno naročito kod štampanja fotografija.

  U Green Office online prodaji možete poručiti mastila za štampače sledećih brendova:

   

  • Epson mastila

  • HP mastilo

  • Canon mastila

  • Brother mastilo

   

  Praktično pakovanje

  Izuzetno praktičan dizajn bočice sa mastilom, omogućava korisniku da lako, brzo, jednostavno i čisto bez nereda dopuni svoj štampač sa mastilom iz boce za manje od minut. Svaka bočica je jasno i vidljivo obeležena oznakom mastila, bojom i modelima štampača za koje je namenjeno.

   

  Cena i kvalitet

  Odgovorno tvrdimo da kada je upitanju mastilo za stampac cena ne sme da bude presudan faktor u odluci o kupovini. Ako pogledate i uporedite cenu originalnog i cenu ne originalnog mastila videćete da je razlika minimalna. Ta minimalna razlika može da Vam se “olupa o glavu”. Zašto? Zato što je mastilo iz naše ponude izrađeno da u potpunosti odgovara datom štampaču po pitanju viskoziteta, sastava boje… Imajte na umu da su mlaznice u štampaču izuzetno malog prečnika, i da pogrešna formulacija mastila može dovesti do začepljenja istih ili do sušenja mastila u mlaznicama. 

   

  U detaljnom opisu proizvoda pronaći ćete tačne podatke sa kojim štampačima su kompatibilna mastila. Molimo Vas da se pre kupovine uverite da li ste izabrali odgovarajući proizvod. Ukoliko niste sigurni ili imate nedoumice možete pozvati Green Office gde će Vam naš ljubazni tim pomoći da odaberete odgovarajući proizvod za Vaš štampač. Za lakše i brže kretanje kroz kategoriju proizvoda postavili smo filtere za pretragu. 

   

  Garancija zadovoljstva

  Donesite ispravnu odluku i kupite mastilo za štampače od proverenog prodavca sa garancijom da kupujete 100% originalni proizvod. Izuzetno nam je važno da naši kupci budu zadovoljni sa našim proizvodima i uslugom. Ukoliko niste zadovolji proizvodom Green Office će Vam zameniti proizvod ili ponuditi pun povraćaj novca.

 • Toneri za fotokopir aparate

  Fotokopir aparati su profesionalni uređaji za štampanje i kopiranje i kao takvi su veoma važni za firme i pojedince koji imaju potrebu za velikim obimom štampe po niskoj ceni. Ovi uređaji imaju visoku cenu koštanja, te da bi pravilno funkcionisali neophodno je da koriste kvalitetan potrošni materijal. Na našem tržištu zamenski toneri za fotokopir aparate dolaze od različitih proizvođača i u mnogim slučajevima su jako lošeg kvaliteta ili uopšte nisu kompatibilni što dovodi do lošeg rada uređaja i kvaliteta štampe. Da bi Vaš fotokopir pravilno funkcionisao i pružao kvalitet štampe jednak originalnom toneru, preporučujemo Vam naše Premijum kompatibilne tonere za fotokopir aparate. U našoj ponudi možete pronaći Katun tonere za: Canon, Ricoh, Konica Minolta, Toshiba i Kyocera Mita kopir aparate.

 • Inkjet kertridži/mastila
 • Ribon trake

  Green office u svojoj prodaji ima izuzetno kvalitetne ribon trake za brendove : Epson, IMB, Lexmark, Oki, Oliveti, Fujitsu, Citizen, Simens i Nixdorf. 

  Šta su ribon trake?

  Ovaj proizvod predstavlja potrošni materijal koji se koristi u matričnim štampačima, izrađen je od posebnog platna koje je natopljeno mastilo ili voskom.

   

  Trake moraju biti od materijala koji može da ispuni specifične zahteve prilikom korišćenja, da bi se postigla maksimalna trajnost u najzahtevnijim uslovima korišćenja.

   

  Ribon trake za štampače su dizajnirane kako bi u potpunosti odgovarale određenom proizvođaču i modelu štampača, što omogućava pravilan rad uređaja kvalitetnu štampu i zaštitu vitalnih delova kao što je glava štampača. 

   

  Kvalitet

  U našoj online prodaji garantovano će te pronaći visoko kvalitetan kompatibilni ribbon koji pruža odlične rezultate štampe. Dobru štampu omogućava ravnomerna raspodela boje po celoj dužini trake, što direktno dovodi do velikog radnog kapaciteta. 

   

  Precizna izrada proizvoda omogućava laku i brzu zamenu što značajno povećava samu produktivnost u radu.

   

  Green office ribon je tako konstruisane i izrađene da smanjuju mogućnost sušenja boje na traci.

   

  Cena 

  Matrični štampači definitivno omogućavaju najjeftiniju štampu, takođe sa ovim štampačima može se štampati istovremeno više kopija.

   

  Ako imate potrebu za velikom štampom naša preporuka je da kupite zamenski ribon, koji je značajno jeftinija od originalnog proizvoda, što na velikom obimu štampe dovodi do izuzetne uštede. 

   

  Ribon trake prodaja u našoj web prodavnici je značajno olakšana korišćenjem filtera.

 • Filmovi i toneri za Fax aparate

  Filmovi i toneri za Fax aparate

Aktivni filteri