Najnoviji postovi

Kreda markeri

Chalk markers u prevodu na Srpski jezik znači Kreda markeri, šta je ustvari ovaj proizvod i čemu je namenjen? 

Na osnovu samog naziva mnogi će pomisliti da je u pitanju tečna kreda, što nije istina, ovi proizvodi su dobili ime na osnovu efekta a ne na osnovu sastava.

 

Namenjeni su za pisanje, crtanje i ukrašavanje na neporoznim površinama kao što su: staklo, ogledala, prozori, metal, keramika, plastika, bele i crne table ali i drugi materijali koji ne dozvoljavaju prolazak vazduha ili vode. 

 

Ako pokušate da pišete na poroznom materijalu (podlozi), rezultat neće biti dobar iz razloga što će takav materijal upiti svu boju, a umesto jasnih i čistih linija dobićete slabo vidljive tragovi i mrlje. I tu problemima nije kraj, jer ćete veoma teško ukloniti tragove sa takve podloge.

 

Tečni kreda markeri koje prodaje greenoffice.rs proizvedeni su od strane Nemačke kompanije EDDING, izrađeni su na bazi vode i boje, bez mirisa su i potpuno su netoksični i kao takvi idealni su čak i za dečiju upotrebu. 

 

Nova tehnologija koja je implementirana u proizvod vrši protok mastila preko kontrolisanog ventila, a rezultati su da boja ostaje čista, jasnana i postojana površinama.

 

Nakon pisanja potrebno je da prođe par sekundi da se boja osuši.

 

Brisanje markera je veoma jednostavno, da bi ste obrisali trag pisanja ili crtanja sve što Vam je potrebno je vlažna krpa. Nakon brisanja površina će ostati potpuno čista i bez prethodnih tragova pisanja. Nakon što se podloga osuši možete ponovo pisati po njoj.

 

Ovi proizvodi dolaze sa reverzibilnim vrhom širine od 2 do 15 mm i mogu biti četvrtasti, obli ili kosi. Upravo podržani oblici i debljine vrha omogućavaju dobro i precizno crtanje odnosno pisanje, na taj način dobijate različite efekte i debljine linija.

 

Kako se koristi?

Pre same upotrebe potrebno je da uradite sledećih par koraka:

 

  1. Držite marker dijagonalno i jako ga protresite, u ovom koraku ne skidate poklopac.
  2. Skinite poklopac
  3. Zatim je potrebno da vrh postavite na primer na komad starog papira i pritisnite na dole, vrh će se uvući u telo, nakon otpuštanja će ponovo izaći. Ovo je potrebno ponoviti par puta dok se vrh ne napuni bojom.
  4. Počnite da crtate
  5. Nakon upotrebe vratite poklopac

Napomena: Nemojte vršiti veliki pritisak na vrh kada pumpate marker, jer to može dovesti do oštećenja odnosno deformacije vrha.

 

Kreda marker ima široki spektar od 10 sjajnih boja, štaviše fluorescentni izbor boja postaje vidljiv pod UV svetlošću.  

 

Dostupne boje: Bela, Crna, Crvena, Plava, Zelena, Svetlo zelena, Žuta, Roza, Narandžasta i Braon.

 

Pravilno skladištenje

  • Kada je upitanju skladištenje odnosno držanje potrebno je da uradite sledeće:
  • Poklopac mora biti čvrsto zatvoren
  • Marker je najbolje držati uspravno sa poklopcem na gore.

Ovi proizvodi su garantovano originalni i nude 100% zadovoljstvo kupaca.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti.

Pretražite ponovo šta ste tražili