Najnoviji postovi

Arhivske kutije

Arhivske kutije za arhiviranje i organizovanje dokumenat

Kao što i sam naziv kaže Arhivske kutije služe za arhiviranje dokumenata, ali takođe se koriste i za organizovanje, čuvanje i transport dokumenata ili drugih predmeta.

 

Sve naše kutije za arhiviranje dokumenata imaju savršeno patentirano otvaranje i zatvaranje, što će Vam omogućiti lako odlaganje, pregled i vađenje dokumenata bez gužvanja i oštećenja. 

 

Zaštita dokumenata

Bez obzira da li ste poslovni korisnik ili Vam je potrebna za kućno korišćenje Archive boxes, omogućava dobru zaštitu od prašine, propadanja, svetlosti kao i od uticaja drugih spoljnih faktora na Vaša dokumenta ili druge predmete koje želite da sačuvate. Kada je upitanju trajno arhiviranje definitivno preporučujemo da koristite ovaj artikal. 

Važna napomena arhivske kartonske kutije skladištite na mestu bez vlage, glodara i drugih štetočina.

 

Materijal

Glavni materijal koji se koristi za izradu je karton, koji može biti različitih debljina i vrsta. Najčešći materijal koji susrećemo na našem tržištu je dvoslojno valoviti karton, koji ima veću snagu i izdržljivost od običnog kartona. Takođe se koristi i karton koji je obložen sa PP, koji ima veliku snagu i čvrstinu, omogućava jaku konstrukciju kutije ima lep izgled i može biti u različitim bojama. Svi materijal koji se koriste u izradi proizvoda se mogu 100% reciklirati.

 

Vrste kutija za arhiviranje

Podelu možemo napraviti na arhivske sisteme u koje mogu da se smeste više registratora formata A4, takođe imamo arhivske kutije sa poklopcem i arhivske kutije za pojedinačno odlaganje registratora ili fascikli sa dokumentima. Velike kutije za odlaganje registratora uglavnom na sebi imaju sistem koji omogućava lako postavljanje i fiksiranje jedne preko druge kutije, praktično možete da ih poređate u visinu i tako dobijete više prostora.

 

Veličina kutije (dimenzije)

U ponudi imamo standardne formate A3, A4 i A5, koje dolaze u više različitih dimenzija i oblike kutija za odlaganje i arhiviranje, koje možete prilagoditi Vašim potrebama za skladištenjem dokumenata i drugih predmeta. Za lakše pronalaženje željene dimenzije možete koristiti filter sa leve strane.

 

Boje

Boje mogu ulepšati radno okruženje, ali takođe mogu olakšati organizovanje vaših dokumenata. U ponudi imamo sledeće boje: bela, braon, crvena, plava i siva.

 

Brendovi 

U našoj ponudi za odlaganje i arhiviranje možete pronaći sledeće brendove:

  • Libensteiner Smartbox Pro
  • Fornax

Arhivske kutije cena

U našoj prodaji možete kupiti ove proizvode po ceni od 50,00 dinara za komad pa na gore u zavisnosti od kvaliteta, vrste i veličine.

Imajte na umu da se neke arhive čuvaju decenijama zato pronađite idealno rešenje za odlaganje dokumenata u Green Office ponudi za kancelarijski materijal.

Aktivni filteri