Bušač za papir Novus B 2200 200 listova
search
 • Bušač za papir Novus B 2200 200 listova
 • Veliki bušač za papir Novus b2200 sivi
 • Profesionalni bušač za papir 200 listova Novus B2200
 • Bušač za papir Novus B 2200 200 listova pakovanje

Bušač za papir Novus B 2200 200 listova

26.850,00 RSD
Sa PDV-om

✔ Profesionalni bušač za papir

✔ Premijum kvalitet

✔ Brza isporuka

 • Brend: Novus
 • Model: B2200
 • Šifra proizvođača: 025-0488
 • Tip proizvoda: Bušač za papir
 • Materijal: Metal, plastika
 • Kapacitet bušenja: 200 listova, 80 g/m2
 • Broj rupa: 2 i 4
 • Razmak između rupa: 80 mm
 • Prečnik rupe: 6 mm
 • Podesiva vođica za papir sa oznakama formata
 • Kočnica: Da
 • Neklizajuća baza
 • Dimenzije: 40 x 18.7 x 22.5 cm
 • Težina: 3.5 kg.
 • Boja: Siva
 • Garancija: 10 godina
 • Zemlja porekla: Nemačka
 • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
 • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Novus B 2200 - Bušač za papir veliki koji zadovoljava najviše standarde kvaliteta i efikasnosti

Precizno bušenje

Sa ovim moćnim 2-u-1 bušačem, možete bušiti dva ili četiri rupa u do 200 listova papira (80g/m²) bez muke. Automatsko centriranje papira omogućava precizno bušenje čak i sa različitim veličinama papira.

Fleksibilno bušenje

Bušač je opremljen kliznim modulom za jednostavno bušenje četiri rupe, što ga čini savršenim alatom za organizaciju papira u fasciklama.

Sigurnost na prvom mestu

Bušač za papir Novus B 2200 opremljen je ručkom sa zaštitom koja omogućava bezbedno i lako bušenje sa savršenom polugom. Neproklizavajuća baza pruža stabilnost i sigurnost tokom korišćenja.

Lako održavanje

Bušač za papir Novus B 2200 omogućava bezalatno menjanje istrošenih delova, što ga čini trajnim i efikasnim alatom za bušenje papira.

Izuzetna garancija

Novus B 2200 dolazi sa 10-godišnjom garancijom koja pokriva bilo kakve nedostatke u materijalu i izradi, što dokazuje kvalitetu i pouzdanost ovog proizvoda.

Naručite Novus B 2200 bušač za papir danas i uverite se zašto je to najbolji izbor za organizaciju vaših dokumenata. Kupovina ovog proizvoda u Green Office online prodavnici garantuje vam sigurnu kupovinu i najbolju moguću uslugu.

Odricanje od odgovornosti: 

Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe. 

Image

Profesionalna bušilica za papir kapacitet 200 listova

Veliki profesionalni bušač za papir Novus B 2200, sa impresivnim kapacitetom bušenja od 200 listova. Namenjen je poslovnim korisnicima koji imaju potrebu za svakodnevnim bušenjem velike količine papira.

Ovaj proizvod unapređuje poslovanje tako što omogućava brzo i efikasno bušenje velikog broja papira istovremeno, bez potrebe za čestim pražnjenjem posude za otpatke. Pored toga, Novus B 2200 poseduje i funkciju automatskog centriranja papira, što osigurava precizno bušenje svaki put.

Ovaj proizvod ima visoku vrednost za korisnika, jer štedi vreme i trud prilikom rada. Takođe, smanjuje broj grešaka i oštećenja papira, što može dovesti do dodatnih troškova. Novus B 2200 je izuzetno pouzdan i izdržljiv, što ga čini idealnim za korišćenje u kancelarijama, školama, štamparijama i drugim poslovnim okruženjima.

 

Podešavanje formata

Novus b 2200 je odličan izbor za one koji traže kvalitetno i pouzdano rešenje za bušenje papira. Ovaj bušač za papir dolazi sa automatskim centriranjem papira koje omogućava precizno bušenje bez obzira na format papira koji se koristi. Ovo je posebno korisno ako često morate da bušite papir različitih veličina. Zahvaljujući ovom rešenju, možete biti sigurni da će svaki papir biti bušen na tačno određenom mestu, što je posebno važno ako koristite dokumente koji se nalaze u fasciklama ili drugim vrstama organizacionih sistema. Uz Novus b 2200, možete biti sigurni da će Vaši dokumenti izgledati profesionalno i uredno, bez obzira na to koliko puta ih koristite.

Bušač za papir 2 u 1

Novus B 2200 je profesionalan praktičan bušač za papir koji dolazi sa 2 u 1 funkcijom koja vam omogućava da jednim uređajem izbušite 2 ili 4 rupe. Ovo je idealno za kancelarije i škole koje često moraju da obrađuju papire različitih formata. Korišćenje ovog bušača je jednostavno i intuitivno, a automatsko centriranje papira pruža precizno bušenje sa minimalnim naporom. Bušač podržava bušenje do 200 listova papira i pruža idealno rešenje za sve vaše kancelarijske potrebe. Zahvaljujući ovoj funkciji, Novus B 2200 će vam uštedeti novac i prostor jer vam neće biti potrebna dva bušača za različite rupe. Uz ovaj uređaj, možete bušiti rupe za bilo koju namenu, čime ćete uštedeti vreme i povećati efikasnost.

Zamena delova

Novus B 2200 bušač za papir predstavlja praktičan i inovativan kancelarijski pribor koji je dizajniran tako da se lako i brzo menjaju potrošni delovi.

Ovaj bušač ima jednostavno rešenje za zamenu cilindra i diskova bez potrebe za alatima.

Osim toga, kao rezervni deo postoji set koji sadrži 2 rezervna cilindra za bušenje i 8 plastičnih diskova.

Ovo omogućava korisnicima da samostalno vrše zamenu delova na bušaču, što doprinosi dužem veku trajanja uređaja i smanjenju troškova održavanja.

Zahvaljujući ovom praktičnom dizajnersko-inženjerskom rešenju, Novus B 2200 bušač je idealan izbor za svakog ko želi efikasan, praktičan i dugotrajan bušač za papir.

Bušač za papir Novus B 2200

Na priloženom video snimku možete pogledati kako se koristi profesionalni bušač za papir velikog kapaciteta Novus B 2200.

5 Kom.

Detalji

Materijal
Metal
Boja
Siva
Proizvođač
Novus
Broj rupa
2
4
Kapacitet bušenja
200 listova
Razmak između rupa
80 mm
Prečnik rupe
5,5 mm