• Novo
Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color
search
 • Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color
 • Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color
 • Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color
 • Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color
 • Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color

Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače 70 ml Master Color

475,00 RSD
Sa PDV-om

✔ 156,21% niža cena u odnosu na original

✔ Premijum kvalitet

✔  Brza isporuka

 • Brend: Master Color
 • Tip: Inkjet mastilo za štampač
 • Kapacitet: 4000 stranica
 • Zapremina: 70 ml
 • Dimenzije pakovanja: 62 x 145 x 80 mm
 • Težina: 142 gr.
 • Boja: Crna (Black)
 • Pakovanje: 1 bočica
 • OEM oznaka mastila: T6731, C13T67314A
 • Zemlja porekla: Kina
 • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
 • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
Količina
Dostupno

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Kompatibilno mastilo za štampače Epson T6731 crne boje

0
156,21% niža cena mastila u odnosu na originalni proizvod, ušteda 742,00 dinara.

Kada je u pitanju štampanje, kvalitet i ekonomičnost su ključni faktori. Epson T6731 black kompatibilno mastilo za štampače nudi upravo to - visok kvalitet štampe po povoljnoj ceni. Ovo mastilo je dizajnirano da zadovolji specifične zahteve vašeg Epson štampača, osiguravajući oštre i jasne crne tekstove i grafike svaki put kada štampate.

Ključne karakteristike i prednosti

Preciznost i kvalitet štampe: Epson T6731 black mastilo je posebno formulisano da pruži besprekorne rezultate sa oštrim tekstom i dubokim crnim bojama. Zahvaljujući brzom prijanjanju na papir, izbegava se razmazivanje i curenje mastila, čime se postiže profesionalni izgled vaših dokumenata.

Ekonomičnost: Sa kapacitetom od 4000 stranica pri pokrivenosti od 5%, ovo mastilo je izuzetno ekonomično. U poređenju sa originalnim Epson proizvodima, T6731 mastilo je 156,21% jeftinije, što ga čini idealnim izborom za one koji žele kvalitetne rezultate uz niže troškove.

Jednostavnost upotrebe: Boca je dizajnirana tako da olakšava sipanje mastila u štampač bez razlivanja, čime se smanjuje nered i omogućava brzo i jednostavno dopunjavanje. Ovo zamensko mastilo kompatibilno je sa dole navedenim modelima InkJet Epson štampačima sa sistemom rezervoara za dopunu, što znači da možete lako održavati (dopuniti bojom) svoj štampač i smanjiti vreme zastoja.

Ekološki prihvatljiv: Bočica je izrađena od recikliranog materijala, čime doprinosite očuvanju životne sredine. Mastilo je proizvedeno u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, uključujući ISO 9001, ISO 14001, CE, RoHS i Reach sertifikate, što garantuje pouzdanost i sigurnost proizvoda.

Pouzdanost i kompatibilnost: Mastilo prolazi rigorozne testove kvaliteta kako bi se osigurala savršena kompatibilnost i jednostavna upotreba sa vašim Epson štampačem. Možete biti sigurni da će vaš štampač raditi besprekorno i pružiti vam najbolje moguće rezultate.

Naručite svoje Epson T6731 black kompatibilno mastilo danas i uživajte u visokokvalitetnoj štampi po povoljnoj ceni! Posetite greenoffice.rs i obezbedite sebi mastilo koje kombinuje izvanredan kvalitet, ekonomičnost i ekološku prihvatljivost. Ne čekajte – poboljšajte svoje štampanje već sada!

Kompatibilni štampači sa mastilom T6731:

EcoTank L850, EcoTank L810, EcoTank L805, EcoTank L800, EcoTank L1800.

Korisnički Servis

Naš korisnički servis je tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja. Za dodatne informacije i pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

Kako napuniti rezervoar za mastilo na Epson Ecotank štampaču

Prvi korak u dopuni štampača sa mastilom

Za početak, otvorite poklopac rezervoara za mastilo na vašem inkjet Epson štampaču. Zatim pažljivo uklonite gumeni čep od rezervoara, vodeći računa da odaberete pravu boju mastila koju želite da dopunite. Budite sigurni da se boje ne pomešaju kako biste izbegli neželjene rezultate pri štampanju.

Drugi korak u dopuni štampača sa mastilom

U drugom koraku pripremite bočicu s mastilom za upotrebu. Prvo skinite vrh poklopca s bočice, ali ga sačuvajte ako Vam zatreba za zatvaranje bočice. Zatim uklonite zaštitnu zaptivku s bočice i nakon toga vratite poklopac na bočicu. Još jednom se uverite da boja mastila odgovara boji mastila u rezervoaru štampača.

Treći korak u dopuni štampača sa mastilom

U trećem koraku, napunite rezervoar štampača odgovarajućom bojom do gornje linije, kao što je prikazano na slici.

Četrvti korak u dopuni štampača sa mastilom

U četvrtom koraku, ako vam ostane mastila u bočici nakon dopunjavanja štampača, vratite čep i čuvajte bočicu uspravno.

Peti korak u dopuni štampača sa mastilom

U petom koraku, nakon dopunjavanja mastila, zatvorite rezervoar na štampaču.

Šesti korak u dopuni štampača sa mastilom

U šestom koraku nakon dopune mastila zatvorite poklopac na rezervoaru.

Odricanje od odgovornosti: Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe.

Image

Često postavljena pitanja

Pre nego što kupite mastilo, proverite model vašeg štampača i preporučeno mastilo od strane proizvođača. Informacije možete pronaći u korisničkom priručniku ili na web stranici proizvođača.

Bočice sa mastilom čuvajte na hladnom i suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Uverite se da su bočice dobro zatvorena kako biste sprečili sušenje mastila.

To zavisi od vašeg obima štampanja. Proveravajte nivo mastila redovno i dopunjujte po potrebi.

Broj stranica koje možete odštampati sa jednom bočicom mastila zavisi od nekoliko faktora, uključujući model štampača, vrstu mastila, i tip dokumenata koji se štampaju. U proseku, sa jednom bočicom crnog mastila možete odštampati između 4,000 i 6,000 stranica, dok sa jednom bočicom boje mastila (plava, crvena, žuta) možete odštampati između 5,000 i 7,000 stranica. Ove procene se zasnivaju na standardnoj pokrivenosti od 5% po stranici.

Korišćenje kompatibilnog mastila može biti dobro rešenje za uštedu. Kompatibilno mastilo je jeftinije od originalnog mastila proizvođača, a može pružiti visok kvalitet štampe. Bitno je da izaberete kvalitetno kompatibilno mastilo od pouzdanog proizvođača kako biste izbegli potencijalne probleme.

30 Kom.

Detalji

Zapremina
70 ml
Kapacitet
4000 stranica
Boja
Crna
Proizvođač
Master color
Kompatibilni brend
Epson
Tip mastila
Kompatibilno

Možda vam se dakođe svidi