Epson T6732
search
 • Epson T6732

Epson T6732 cyan mastilo 70ml

1.380,00 RSD
Sa PDV-om

✔ Originalni proizvod

✔ Premijum kvalitet

✔ Brza isporuka

 • Brend: Epson
 • Tip: Inkjet mastilo za štampač
 • Kapacitet: 4000 stranica
 • Zapremina: 70 ml
 • Dimenzije pakovanja: 145 x 62 x 80 mm
 • Težina: 141 gr.
 • Boja: Plava (Cyan)
 • Pakovanje: 1 bočica
 • OEM oznaka mastila: T6732, 673, C13T67324A
 • Zemlja porekla: Indonezija
 • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
 • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
Količina
Dostupno

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Epson ink T6732

Epson T6732 cyan mastilo je vaš idealan izbor za postizanje vrhunskog kvaliteta štampe uz minimalne troškove. Ovo originalno (OEM) mastilo za InkJet štampače je dizajnirano za korišćenje u Epson Ecotank štampačima sa CISS sistemom rezervoara za dopunu, pružajući pouzdane performanse i besprekornu štampu.

Ključne Karakteristike

Premijum kvalitet: Originalni Epson T6732 plavo mastilo garantuje visok kvalitet štampe sa jasnim tekstom i bogatim slikama koje neće izbledeti tokom vremena.
Veliki kapacitet: Sa jednom bočicom od 70 ml možete odštampati do 4000 stranica A4 formata pri pokrivenosti od 5%.
Ekonomičnost: Smanjite troškove štampanja uz ekonomično korišćenje mastila. Sistem rezervoara za dopunu omogućava lako i praktično dopunjavanje bez prosipanja.
Pouzdanost: Mastilo je formulisano da zadovolji specifične zahteve EcoTank Epson štampača, pružajući konzistentne rezultate i dugotrajnu upotrebu.
Ekološki prihvatljiv: Bočica i pakovanje su izrađena od materijala koji može da se reciklira.

Specijalne prednosti

ISO sertifikati: ISO 9001 osigurava kvalitet upravljanja, dok ISO 14001 garantuje ekološku odgovornost. CE, RoHS i Reach sertifikati potvrđuju usklađenost sa evropskim standardima za sigurnost i zdravlje.
Jednostavnost upotrebe: Boca je dizajnirana za lako dopunjavanje mastila bez prosipanja, čime se osigurava čista i efikasna primena.
Brza isporuka: Uz brzu isporuku, vaše narudžbe će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Zašto odabrati Epson T6732 mastilo?

Epson T6732 plavo mastilo je posebno formulisano kako bi zadovoljilo specifične zahteve Epson štampača, omogućavajući postizanje visokog kvaliteta štampe. Premijum mastilo pruža jasan tekst i bogate slike koje neće izbledeti tokom vremena. Mastilo se brzo suši na papiru, sprečavajući probleme sa razmazivanjem i curenjem.

Korisnički Servis

Hvala vam što ste deo naše online prodavnice! Naš tim korisničke podrške je tu da vam pruži sve informacije i pomoć koja vam je potrebna. Bilo da imate pitanja o proizvodima, isporuci ili bilo kojem drugom detalju, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se što smo tu da vam pomognemo u svakom koraku vaše online kupovine.

Ne čekajte više! Kupite T6732 mastilo sada i unapredite kvalitet vaše štampe. Iskoristite prednosti ovog pouzdanog i ekonomičnog rešenja za vaš štampač. Dodajte proizvod u korpu i uživajte u vrhunskoj štampi odmah!

Upustvo kako napuniti rezervoar za mastilo na Epson Ecotank štampaču

Prvi korak u dopuni štampača sa mastilom

Za početak, otvorite poklopac rezervoara za mastilo na vašem inkjet Epson štampaču. Zatim pažljivo uklonite gumeni čep od rezervoara, vodeći računa da odaberete pravu boju mastila koju želite da dopunite. Budite sigurni da se boje ne pomešaju kako biste izbegli neželjene rezultate pri štampanju.

Drugi korak u dopuni štampača sa mastilom

U drugom koraku pripremite bočicu s mastilom za upotrebu. Prvo skinite vrh poklopca s bočice, ali ga sačuvajte ako Vam zatreba za zatvaranje bočice. Zatim uklonite zaštitnu zaptivku s bočice i nakon toga vratite poklopac na bočicu. Još jednom se uverite da boja mastila odgovara boji mastila u rezervoaru štampača.

Treći korak u dopuni štampača sa mastilom

U trećem koraku, napunite rezervoar štampača odgovarajućom bojom do gornje linije, kao što je prikazano na slici.

Četrvti korak u dopuni štampača sa mastilom

U četvrtom koraku, ako vam ostane mastila u bočici nakon dopunjavanja štampača, vratite čep i čuvajte bočicu uspravno.

Peti korak u dopuni štampača sa mastilom

U petom koraku, nakon dopunjavanja mastila, zatvorite rezervoar na štampaču.

Šesti korak u dopuni štampača sa mastilom

U šestom koraku nakon dopune mastila zatvorite poklopac na rezervoaru.

Odricanje od odgovornosti: Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe.

Image

Spisak kompatibilnih modela InkJet Epson štampača

Epson EcoTank L1800, Epson EcoTank L800, Epson EcoTank L805, Epson EcoTank L810, Epson EcoTank L850 

Pre nego što kupite mastilo, proverite model vašeg štampača i preporučeno mastilo od strane proizvođača. Informacije možete pronaći u korisničkom priručniku ili na web stranici proizvođača.

Bočice sa mastilom čuvajte na hladnom i suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Uverite se da su bočice dobro zatvorena kako biste sprečili sušenje mastila.

To zavisi od vašeg obima štampanja. Proveravajte nivo mastila redovno i dopunjujte po potrebi.

Broj stranica koje možete odštampati sa jednom bočicom mastila zavisi od nekoliko faktora, uključujući model štampača, vrstu mastila, i tip dokumenata koji se štampaju. U proseku, sa jednom bočicom crnog mastila možete odštampati između 4,000 i 6,000 stranica, dok sa jednom bočicom boje mastila (plava, crvena, žuta) možete odštampati između 5,000 i 7,000 stranica. Ove procene se zasnivaju na standardnoj pokrivenosti od 5% po stranici.

Ako vam mastilo dospe na kožu, temeljno je operite sapunom i vodom. Ako vam mastilo dospe u oči, odmah ih isperite vodom. Ako progutate mastilo, ispljunite ga i odmah se obratite lekaru.

30 Kom.

Detalji

Zapremina
70 ml
Kapacitet
4000 stranica
Boja
Plava
Proizvođač
Epson
Tip mastila
Originalno

Možda vam se dakođe svidi