• Novo
Epson T40C3 magenta kertridž UltraChrome XD2 original (C13T40C340)
search
  • Epson T40C3 magenta kertridž UltraChrome XD2 original (C13T40C340)
  • Epson T40C3 magenta kertridž UltraChrome XD2 original (C13T40C340)

Epson T40C3 magenta kertridž UltraChrome XD2 original (C13T40C340)

4.980,00 RSD
Sa PDV-om

✔ Originalni proizvod

✔ Premijum kvalitet

✔ Brza isporuka

  • Brend: Epson
  • Kategorija: InkJet Kertridž
  • Tip: Original kertridž
  • Zapremina: 26 ml
  • Dimenzije pakovanja: 130 x 35 x 110 mm
  • Težina: 0,09 kg
  • Boja: Crvena (Magenta)
  • Pakovanje: 1 komad
  • OEM oznaka mastila: T40C3, T40C340, C13T40C340
  • Zemlja porekla: Indonezija
  • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
  • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
Količina
Dostupno

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Epson T40C340 UltraChrome XD2 magenta 26ml kertridž

Epson T40C3 UltraChrome XD2 original crveni kertridž (C13T40C340) je dizajniran da pruži premijum kvalitet štampe koji zadovoljava visoke standarde korisnika sa zahtevima za profesionalnim rezultatima. Epson je poznat po pouzdanosti i inovacijama, a ovaj kertridž nije izuzetak. Sa kapacitetom od 26 ml, nudi ekonomično rešenje za štampanje, osiguravajući da vaši dokumenti i slike budu jasni, oštri i bogati u boji.

Kertridž T40C340 koristi posebno formulisano mastilo kreirano da omogući optimalne performanse Epson plotera, pružajući savršenu kompatibilnost i jednostavnu zamenu. Tehnologija UltraChrome XD2 osigurava visok nivo preciznosti u boji, dok pigmentno mastilo garantuje dugotrajnost i otpornost na bleđenje, što je idealno za štampanje važnih dokumenata i živopisnih slika koje će zadržati svoj kvalitet tokom vremena.

Ključne karakteristike uključuju savršenu kompatibilnost sa Epson ploterima, brzo sušenje mastila koje sprečava razmazivanje, i jednostavnu instalaciju koja omogućava neprekidan rad bez zastoja. Ovaj kertridž je takođe prošao rigorozne testove kvaliteta, čime se smanjuje rizik od problema sa štampačem (ploterom), pružajući vam sigurnost pri svakoj upotrebi.

Sertifikovan prema standardima ISO 9001, ISO 14001, CE, RoHS, i Reach, Epson T40C3 kertridž garantuje da je proizvod napravljen u skladu sa najvišim industrijskim normama, što dodatno uliva poverenje da će svaka štampa biti besprekorna.

Nemojte dozvoliti da vam ponestane boje u ključnim trenucima – naručite Epson T40C3 kertridž danas i uživajte u kvalitetu štampe koji zaslužujete. Uz našu brzu isporuku i 100% garanciju kvaliteta, ovo je idealan izbor za sve vaše potrebe za štampanjem.

Green Office je vaša pouzdana online prodavnica za kertridže, mastila i drugi potrošni materijal za štampače. Proverite zašto su naše ponude najbolje na tržištu – uštedite do 80% kupovinom u našoj internet prodavnici.

Korisnički servis

Naš tim korisničke podrške u Green Office-u je ovde da vam pruži sve potrebne informacije i pomoć pri kupovini. Bilo da imate pitanja o proizvodima, isporuci, ili bilo kojem drugom detalju, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se što smo tu da vam pomognemo u svakom koraku vaše online kupovine.

Odricanje od odgovornosti: Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe.

Spisak kompatibilnih modela InkJet Epson štampača

Epson SureColor SC-T2100
Epson SureColor SC-T3100
Epson SureColor SC-T3100M-MFP


Epson SureColor SC-T3100N
Epson SureColor SC-T5100


Epson SureColor SC-T5100M
Epson SureColor SC-T5100N

Često postavljena pitanja

Da biste saznali koji kertridž odgovara vašem štampaču, proverite tačan model štampača koji je obično naveden na samom uređaju ili u priručniku za korisnike. Takođe, možete koristiti naš online vodič za kompatibilnost ili se obratiti našoj podršci za korisnike sa detaljima o vašem štampaču.

Da, svi naši kertridži dolaze sa garancijom. Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate i rešićemo vaš problem što je moguće brže.

Postupak instalacije može varirati u zavisnosti od modela štampača. Opšte uputstvo je da otvorite poklopac štampača, izvadite stari kertridž, i pažljivo umetnete novi kertridž na odgovarajuće mesto. Detaljnija uputstva možete pronaći u priručniku za korisnika vašeg štampača.

Ako vaš štampač ne prepoznaje novi kertridž, pokušajte da ga uklonite i ponovo umetnete, proverite da li su svi zaštitni delovi uklonjeni, i resetujte štampač. Ako problem i dalje postoji, kontaktirajte našu podršku za korisnike za dalju asistenciju.

OEM (Original Equipment Manufacturer) kertridži su originalni kertridži proizvedeni od strane proizvođača vašeg štampača, kao što su HP, Canon, Epson i drugi. Ovi kertridži su dizajnirani da optimalno funkcionišu sa vašim štampačem, često pružajući najbolji kvalitet štampe i pouzdanost. Iako su obično skuplji od kompatibilnih kertridža, mnogi korisnici ih preferiraju zbog garancije kvaliteta i performansi.

10 Kom.

Detalji

Zapremina
26 ml
Boja
Crvena
Proizvođač
Epson
Tip mastila
Originalno

Možda vam se dakođe svidi