• Novo
Epson T2703 magenta kertridž original (C13T270340)
search
  • Epson T2703 magenta kertridž original (C13T270340)

Epson T2703 magenta kertridž original (C13T270340)

1.790,00 RSD
Sa PDV-om

✔ Originalni proizvod

✔ Premijum kvalitet

✔ Brza isporuka

  • Brend: Epson
  • Kategorija: InkJet Kertridž
  • Tip: Original kertridž
  • Zapremina: 3,6 ml
  • Kapacitet štampe: 300 stranica
  • Dimenzije pakovanja: 102 x 26 x 145 mm
  • Težina: 0,04 kg
  • Boja: Crvena (Magenta)
  • Pakovanje: 1 komad
  • OEM oznaka mastila: T2703, C13T270340, 27
  • Zemlja porekla: V.Britanija
  • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
  • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
Količina
Dostupno

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

EPSON 27 crveni kertridž

Osigurajte najviši kvalitet štampe sa Epson T2703 magenta kertridžem

Ako tražite vrhunski kertridž koji garantuje živopisne boje i dugotrajne rezultate, Epson 27 (T2703) je idealan izbor za vas. Dizajniran specifično za Epson inkjet štampače, ovaj originalni kertridž pruža preciznu i živopisnu štampu. Sa zapreminom od 3,6 ml, T2703 može odštampati do 300 stranica, što ga čini savršenim za svakodnevne kancelarijske potrebe.

Prednosti originalnog Epson T2703 kertridža

• Visok kvalitet štampe: Epson T2703 koristi posebno formulisano dye-based mastilo koje omogućava stvaranje oštrih i svetlih otisaka sa izuzetnom preciznošću boja.
• Pouzdanost: Korišćenjem originalnog Epson kertridža smanjuje se rizik od problema sa štampačem, kao što su curenje mastila ili oštećenje glave štampača.
• Ekonomičnost: Efikasna upotreba mastila smanjuje troškove štampanja, što ga čini ekonomičnim rešenjem.
• Savršena kompatibilnost: Kompatibilan sa dole navedenim modelima Epson inkjet štampačima.
• Jednostavna zamena: Kertridž je dizajniran tako da omogućava brzu i jednostavnu instalaciju, što dodatno poboljšava korisničko iskustvo.

Kompatibilnost i sertifikati Epson T2703 kertridž je kompatibilan sa više modela Epson inkjet štampača. Pored visokog kvaliteta štampe, ovaj kertridž ispunjava stroge međunarodne standarde i sertifikate, uključujući ISO 9001, ISO 14001, CE, RoHS, i Reach, koji garantuju bezbednost proizvoda i ekološku odgovornost.

Brza isporuka i vrhunski korisnički servis Kupovina u greenoffice.rs online prodavnici dobijate brzu i pouzdanu isporuku na kućnu adresu. Naš tim korisničke podrške je uvek dostupan da vam pomogne sa bilo kojim pitanjem ili problemom. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se što smo tu da vam pomognemo u svakom koraku vaše online kupovine.

Ne čekajte! Osigurajte sebi Epson T2703 magenta kertridž danas i uživajte u besprekornoj štampi sa dugotrajnim rezultatima. Kliknite na "U korpu" i ostvarite sve prednosti koje ovaj premijum kertridž nudi!

Odricanje od odgovornosti: Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe.

Spisak kompatibilnih modela InkJet Epson štampača

Epson WorkForce WF-3620DWF
Epson WorkForce WF-3640DTWF
Epson WorkForce WF-7110DTW


Epson WorkForce WF-7210DTW
Epson WorkForce WF-7610DWF
Epson WorkForce WF-7620DTWF


Epson WorkForce WF-7710DWF
Epson WorkForce WF-7715DWF
Epson WorkForce WF-7720DTWF

Često postavljena pitanja

Da biste saznali koji kertridž odgovara vašem štampaču, proverite tačan model štampača koji je obično naveden na samom uređaju ili u priručniku za korisnike. Takođe, možete koristiti naš online vodič za kompatibilnost ili se obratiti našoj podršci za korisnike sa detaljima o vašem štampaču.

Da, svi naši kertridži dolaze sa garancijom. Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate i rešićemo vaš problem što je moguće brže.

Postupak instalacije može varirati u zavisnosti od modela štampača. Opšte uputstvo je da otvorite poklopac štampača, izvadite stari kertridž, i pažljivo umetnete novi kertridž na odgovarajuće mesto. Detaljnija uputstva možete pronaći u priručniku za korisnika vašeg štampača.

Ako vaš štampač ne prepoznaje novi kertridž, pokušajte da ga uklonite i ponovo umetnete, proverite da li su svi zaštitni delovi uklonjeni, i resetujte štampač. Ako problem i dalje postoji, kontaktirajte našu podršku za korisnike za dalju asistenciju.

OEM (Original Equipment Manufacturer) kertridži su originalni kertridži proizvedeni od strane proizvođača vašeg štampača, kao što su HP, Canon, Epson i drugi. Ovi kertridži su dizajnirani da optimalno funkcionišu sa vašim štampačem, često pružajući najbolji kvalitet štampe i pouzdanost. Iako su obično skuplji od kompatibilnih kertridža, mnogi korisnici ih preferiraju zbog garancije kvaliteta i performansi.

10 Kom.

Detalji

Zapremina
3,6 ml
Boja
Crvena
Proizvođač
Epson
Tip mastila
Originalno

Možda vam se dakođe svidi