Istaknute članci

 
Sortiraj po:
 • Kompatibilni kertridži: Pametan izbor za smanjenje troškova štampanja
  Kompatibilni kertridži: Pametan izbor za smanjenje troškova štampanja
  62 Pregledi Lajkovi

  U ovom članku istražujemo kako kompatibilni kertridži mogu značajno smanjiti troškove štampanja bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Saznajte zašto su ovi kertridži ekološki prihvatljiviji i kako pravilno koristiti ovu ekonomičnu alternativu. Korišćenje kompatibilnih kertridža donosi brojne prednosti, uključujući značajne uštede, visok kvalitet štampe, široku dostupnost, i očuvanje životne sredine.

  Pročitaj više
 • Najbolji saveti za produženje radnog veka kertridža za inkjet štampače
  Najbolji saveti za produženje radnog veka kertridža za inkjet štampače
  136 Pregledi Lajkovi

  Želite li da produžite radni vek kertridža svog inkjet štampača i istovremeno smanjite troškove štampe? U ovom članku otkrićemo najbolje savete za produženje radnog veka kertridža za inkjet štampače. Od pravilnog održavanja do odabira pravih fontova, saznajte kako da maksimalno iskoristite svoj štampač uz visokokvalitetne rezultate štampe i uštedite novac!

  Pročitaj više
 • Sve Što Trebate Znati o Pokrivenosti Stranice od 5%
  Sve Što Trebate Znati o Pokrivenosti Stranice od 5%
  246 Pregledi
  2 komentari
  ★★★★★ (5.0)
  Lajkovi

  Dobrodošli u svet gde se razbijaju mitovi o deklarisanom broju stranica kod tonera i kertridža! Naš najnoviji blog post vas vodi kroz zanimljivu analizu standarda od 5% pokrivenosti stranice, ključnu meru koju proizvođači koriste da deklarišu broj stranica koje može odštampati jedan kertridž ili toner. Zaronite dublje u svet ISO standarda 19752 i 19798 i otkrijte kako različiti nivoi pokrivenosti - od skromnih 5% do gustih 80% - utiču na stvarni kapacitet štampanja. Pored toga, istražite kako...

  Pročitaj više
 • Kako odabrati pravi papir za InkJet štampač
  Kako odabrati pravi papir za InkJet štampač
  319 Pregledi Lajkovi

  Otkrijte tajne odabira pravog papira za vaš InkJet štampač! Naš sveobuhvatan vodič istražuje važnost papira za kvalitetnu štampu, različite vrste papira i savete za optimalne rezultate. Saznajte kako pravilan izbor papira može transformisati vaše štampane projekte, pružajući živopisne boje i oštre detalje. Kliknite da otkrijete sve što vam treba za perfektnu štampu!

  Pročitaj više
 • Kako očistiti vaš InkJet štampač - Kompletno uputstvo
  Kako očistiti vaš InkJet štampač - Kompletno uputstvo
  385 Pregledi Lajkovi

  Zavirite u naš sveobuhvatni vodič o čišćenju InkJet štampača i otkrijte kako da vaša štampa zablista kao nikada do sada! InkJet štampači su neizostavni deo naše svakodnevice, ali samo redovno održavanje može očuvati njihov kvalitet štampe. Pratite naše korake i savete za očuvanje kvaliteta štampe i produžetak veka trajanja štampača. Očekujte jasnu štampu, sprečite zastoje papira i uštedite na popravkama. Čitanje našeg vodiča je prvi korak ka besprekornoj štampi.

  Pročitaj više
 • Štipaljke za papir: Pregled, upotreba i korisni saveti
  Štipaljke za papir: Pregled, upotreba i korisni saveti
  427 Pregledi Lajkovi

  Štipaljke za papir su mali, ali moćni kancelarijski pribor koji može transformisati način na koji radite sa papirom. U našem najnovijem postu otkrijte sve tajne ovih praktičnih pomagala i saznajte kako vam mogu pomoći u organizaciji i efikasnosti. Bilo da vam treba rešenje za pričvršćivanje većeg broja papira ili želite da održite red na svom radnom stolu, štipaljke za papir su odgovor. Pročitajte naš članak i saznajte sve o različitim veličinama, oblicima i načinima korišćenja ovih...

  Pročitaj više
 • Samolepljivi blokčići: Pregled, upotreba i prednosti
  Samolepljivi blokčići: Pregled, upotreba i prednosti
  357 Pregledi Lajkovi

  Samolepljivi blokčići, poznati i kao "Post-it", su praktično rešenje za organizaciju i beleženje informacija. U ovom detaljnom pregledu saznajte kako ih iskoristiti za povećanje produktivnosti i efikasnosti u radu. Upoznajte se sa različitim načinima korišćenja samolepljivih blokčića, od organizacije zadatka i prioriteta, beleški na sastancima do planiranja projekata. Otkrijte prednosti ovog proizvoda, uključujući lakoću korišćenja, prenosivost, vizuelnu organizaciju i fleksibilnost....

  Pročitaj više
 • Viseće Fascikle: Najbolje rešenje za Vaše dokumente
  Viseće Fascikle: Najbolje rešenje za Vaše dokumente
  364 Pregledi Lajkovi

  Otkrijte najefikasniji način za organizovanje dokumenata uz viseće fascikle. U ovom blog postu pronađite odgovore na pitanja poput "Šta su viseće fascikle?" i "Kako se koriste?". Uz korak po korak uputstva za korišćenje, takođe ćete pronaći šest najčešćih pitanja i odgovora o ovoj vrsti fascikli.

  Pročitaj više
 • 5 Prednosti odabira lokalnog dobavljača kancelarijskog materijala
  5 Prednosti odabira lokalnog dobavljača kancelarijskog materijala
  159 Pregledi Lajkovi

  Dobrodošli na naš blog! U ovom članku istražujemo pet prednosti odabira lokalnog dobavljača kancelarijskog materijala. Sa brzom isporukom, personalizovanom podrškom i podrškom lokalnoj ekonomiji, otkrijte zašto je saradnja sa lokalnim dobavljačem pravi izbor za vaše poslovanje. Pročitajte više i saznajte kako možete obezbediti kvalitetan kancelarijski materijal prilagođen vašim specifičnim potrebama.

  Pročitaj više
 • Kako odabrati heftalicu za papir: sveobuhvatan vodič
  Kako odabrati heftalicu za papir: sveobuhvatan vodič
  447 Pregledi Lajkovi

  U ovom sveobuhvatnom vodiču, saznajte sve što treba da znate o odabiru prave heftalice za papir za vaše potrebe. Postoji mnogo različitih vrsta heftalica za papir, a svaka od njih ima svoje specifične funkcije, pa može biti izazovno izabrati pravu. Ovaj blog post će vam pomoći da razumete kako heftalice za papir funkcionišu, koje vrste postoje i koje su prednosti korišćenja heftalica za papir. Bilo da ste u kancelariji ili kod kuće, ovaj vodič će vam pomoći da odaberete najbolju heftalicu za...

  Pročitaj više
 • Kako odabrati savršen bušač za papir za vaše potrebe?
  Kako odabrati savršen bušač za papir za vaše potrebe?
  329 Pregledi Lajkovi

  Da li vam je potreban bušač za papira za vaše projekte, ali ne znate odakle početi? U našem detaljnom vodiču otkrijte sve faktore koje treba razmotriti pri odabiru savršenog bušača za vaše potrebe. Uz naše savete i preporuke, odaberite bušač za papir bez stresa i bez gubljenja vremena.

  Pročitaj više
 • Da li je su toneri za štampače velikog kapaciteta isplativi?
  Da li je su toneri za štampače velikog kapaciteta isplativi?
  299 Pregledi Lajkovi

  Otkrijte prednosti i nedostatke korišćenja tonera za štampače sa velikim kapacitetom u našem najnovijem blogu. Saznajte kako možete uštedeti novac i vreme dok činite nešto dobro za životnu sredinu. Pročitajte više da biste saznali da li je ovaj tip tonera pravi za vaše potrebe.

  Pročitaj više
 • Novi modeli tonera za Kyocera štampače
  Novi modeli tonera za Kyocera štampače
  2000 Pregledi
  1 Comment
  ★★★★★ (5.0)
  Lajkovi

  Predstavljamo Vam potpuno nove modele Kyocera TK-5140 i TK-5230 tonera za štampače u boji, na našem tržištu. Toneri su 100% kompatibilni, omogućavaju maksimalne performanse Kyocera štampača, uz kvalitetnu štampu visoke rezolucije. Sa ovim kertridžima za laserske štampače ostvarujere uštedi od 60% u odnosu na originalne OEM toner kasete.

  Pročitaj više
 • Kako zameniti drum unit Kyocera TK-1110
  Kako zameniti drum unit Kyocera TK-1110
  2836 Pregledi
  3 komentari
  ★★★★★ (5.0)
  Lajkovi

  U ovom tekstu predstavićemo Vam potpuno novi proizvod na našem tržištu, kompatibilni odnosno zamenski drum unit (bubanj jedinica) TK-1110 (DK-1110), za upotrebu u sledećoj seriji laserskih Kyocera štampača: Kyocera FS-1040, Kyocera FS-1020 MFP, Kyocera FS-1120 MFP. Pored predstavljanja njegovih glavnih karakteristika, potrudićemo se da Vam detaljno opišemo postupak zamene ovog potrošnog dela, odnosno kako sami da popravite štampač.

  Pročitaj više
 • Koferi i putne torbe
  Koferi i putne torbe
  3348 Pregledi
  1 Comment
  ★★★★★ (5.0)
  Lajkovi

  Koferi….putne torbe…putovanja… Nose u sebi čudnu tajnu, izazove i pregršt avantura koje putnik uz njih doživljava.

  Pročitaj više
 • Pametan sat za decu Cordys Kid’s Watch Zoom 2020
  Pametan sat za decu Cordys Kid’s Watch Zoom 2020
  9853 Pregledi
  10 komentari
  (4.5)
  Lajkovi

  Biti roditelj je oduvek bila velika odgovornost koja sa sobom nosi i brigu za bezbednost deteta, pogotovo u današnje vreme kada je svet postao zastrašujuće mesto.  Većina roditelja je zabrinuta za bezbednost svoje dece i volela bi da u svakom momentu znaju gde su im deca i da li su bezbedna. Kada dete nije dovoljno veliko za rukovanje mobilnim telefonom, idealno rešenje je GPS pametan sat za decu koji predstavlja kombinaciju sigurnosti, komunikacije i zabave. U daljem tekstu ćemo se potruditi...

  Pročitaj više
 • Koferi za decu i neseseri
  Koferi za decu i neseseri
  6525 Pregledi
  1 Comment
  ★★★★★ (5.0)
  Lajkovi

  Koferi za decu Predstavljamo Vam novitete iz kompanije Gabol za predstojeću sezonu, novi dizajn, novi motivi, novi materijali i stari prepoznativi kvalitet sa 5 godina garancije. Pored kofera predstavićemo Vam i čvrste Nesesere iz kompanije Gabol koji prate seriju kofera.

  Pročitaj više
Prikazuje se od 1 to 17 of 17 (1 Page)

Najnoviji postovi

Kompatibilni kertridži: Pametan izbor za smanjenje troškova štampanja
Kompatibilni kertridži: Pametan izbor za smanjenje troškova štampanja
62 pregledi 0 Sviđanje

U ovom članku istražujemo kako kompatibilni kertridži mogu značajno smanjiti troškove štampanja bez kompromisa po...

Pročitaj više
Najbolji saveti za produženje radnog veka kertridža za inkjet štampače
Najbolji saveti za produženje radnog veka kertridža za inkjet štampače
136 pregledi 0 Sviđanje

Želite li da produžite radni vek kertridža svog inkjet štampača i istovremeno smanjite troškove štampe? U ovom članku...

Pročitaj više
Sve Što Trebate Znati o Pokrivenosti Stranice od 5%
Sve Što Trebate Znati o Pokrivenosti Stranice od 5%
246 pregledi 2 komentari 0 Sviđanje

Dobrodošli u svet gde se razbijaju mitovi o deklarisanom broju stranica kod tonera i kertridža! Naš najnoviji blog...

Pročitaj više
Kako odabrati pravi papir za InkJet štampač
Kako odabrati pravi papir za InkJet štampač
319 pregledi 0 Sviđanje

Otkrijte tajne odabira pravog papira za vaš InkJet štampač! Naš sveobuhvatan vodič istražuje važnost papira za...

Pročitaj više
Kako očistiti vaš InkJet štampač - Kompletno uputstvo
Kako očistiti vaš InkJet štampač - Kompletno uputstvo
385 pregledi 0 Sviđanje

Zavirite u naš sveobuhvatni vodič o čišćenju InkJet štampača i otkrijte kako da vaša štampa zablista kao nikada do...

Pročitaj više