Ranac pulse anatomic still Air Crew
search
 • Ranac pulse anatomic still Air Crew
 • Ranac pulse anatomic still Air Crew

Ranac pulse anatomic still Air Crew

4.480,00 RSD
Sa PDV-om
 • Proizvođač: Pulse
 • Serija:Anatomic still
 • Materijal: Polyeser 600d
 • Mašinska štamp
 • Rajsferšlus:SBS
 • Pregrade:2 glavne i 2 džepa sa strane
 • Konstrukcija od aluminijuma
 • Naramenice su zakrivljene da prate anatomiju tela
 • Kopče za kontrolu visine i kopče oko struka
 • Refletujući materijal
 • Dno:od EVA pene 
 • Dimenzije: 41x32x25cm
 • Uz ranac možete kombinovati pernicu u istom dezenu
Količina
Pažnja! Na lageru svega

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Ranac pulse anatomic still Air Crew

Green office nudi najveći izbor Pulse proizvoda na jednom mestu.

Pulse ANATOMIC STILL model je namenjen uzrastu dece od 6-10 godina. Omogućava pravilan razvoj kičme zahvaljujući anatomskom sistemu podrške leđa uz mogućnost prilagođavanja tokom rasta deteta. Reflektujući materijal sa sve četiri strane ranca obezbeđuje bezbednost u saobraćaju, posebno u noćnim uslovim i u uslovima slabe osvetljenosti. EVA pena od koje je izrađeno dno ranca čini ranac lakšim i ojačane naramenice obezbeđuju stabilnost pri nošenju.

Materijali i boje korišćeni za izradu ranca su u potpunosti sa REACH standardom, bez azo boja i formahelida tako da u sebi nemaju otrova i sigurni su za upotrebu. 

Dimenzije proizvoda 320 x 410 x 210 mm
Težina 1.05 KG
Dodatni Info Tvrdo dno od EVA pene, anatomska podrška za leđa i reflektujući materijal napred i sa strane.

PULSE KVALITET

PULSE KVALITET je garantovan sa 2 godine garancije nevezano za model tj. sve torbe PULSE su proizvedene od proverenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju sve standarde EU (REACH). Mnogi drugi proizvodi prisutni na tržištu su pravljeni od materijala koji sadrže PVC, a kada materijal u sebi sadrži PVC onda se mora prskati konzervansima, pa nakon takvog tretmana olovo koje sadrži PVC i konzervans šire neprijatan miris i nisu zdravstveno ispravni. Takođe, material korišćen za izradu PULSE torbi je vodootporan, više fleksibilan, više izdržljiv, i dugotrajniji od većine drugih prisutnih na tržištu. Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Torbe su takođe ojačane specijalnim najlonskim koncem na svim mestima koja trpe veliko opterećenje, a sve boje korišćene za štampu su vrhunskog kvaliteta tako da ne blede i teško ih je ogrebati.

PULSE DIZAJN

PULSE DIZAJN, pa to je već stvar ukusa, ali PULSE dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Nadamo se da vam se sviđa naš dizajn i da ste voljni da testirate naš kvalitet!

GARANCIJA

Pulse® proizvodi su u potpunosti pokriveni garancijom prema originalnom vlasniku u smislu defekata u materijalu ili prilikom izrade za kompletan vek trajanja proizvoda (maksimalno 2 godine). Ukoliko proizvod ispolji grešku ili manu usled proizvodnog defekta, čak i nakon duže upotrebe, mi ćemo popraviti proizvod bez naknade ili ga zameniti o našem trošku.

Ova garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepropisnom upotrebom, nemarnošću, normanim habanjem ili normalnim bledenjem boja vremenom zbog česte upotrebe. Takođe napominjemo da samo originalni vlasnik može reklamirati defekt i uz proizvod mora dostaviti originalni račun Green office.

1 Kom.

Detalji

Model
Anatomic still
Materijal
Polyeser 600d
Standard
Reach
Reflektujuci materijal
Da
Visina
41 cm
Širina
32 cm
Dubina
21 cm
Broj pregrada
2 glavne i 2 sa strane
Konstrukcija od aluminijuma
Da
Naramenice
Anatomske
Dno
Tvrdo dno od EVA pene
Uzrast
6-10 godina
Težina
1,05 kg
Boja
Siva/Bež/Zelena/Narandžasta
Garancija
2 godine
Proizvođač
Pulse