Epson T7741 black mastilo 140 ml
search
 • Epson T7741 black mastilo 140 ml
 • Epson T7741 black mastilo 140 ml

Epson T7741 black mastilo 140 ml

1.990,00 RSD
Sa PDV-om

✔ Originalni proizvod

✔ Premijum kvalitet

✔ Brza isporuka

 • Brend: Epson
 • Tip: Inkjet mastilo za štampač
 • Kapacitet: 6000 stranica
 • Zapremina: 140 ml
 • Dimenzije pakovanja: 145 x 60 x 80 mm
 • Težina: 225 gr.
 • Boja: Crna pigment (Black pigment)
 • Pakovanje: 1 bočica
 • OEM oznaka mastila: T7741, POT00409, C13T77414A
 • Zemlja porekla: Indonezija
 • Uvoznik: Precizan podatak o uvozniku dostupan je na deklaraciji
 • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti prava potrošača
Količina
Dostupno

  100% Sigurno

Kupovina i lični podatci su 100% sigurni

  Besplatna isporuka

Besplatna isporuka, Srbija za sve porudžbine iznad 15000 din osim za pakete koji prelaze 10 kg.

  Povrat robe

U roku od 14 dana možete izvršiti povrat robe.

Original Epson T7741 pigmentno crno mastilo za štampače

Perfekcija u svakom štampi

Jeste li umorni od slabog kvaliteta štampe i čestih zamena mastila? Sa Epson T7741 (C13T77414A) crnim mastilom, ti problemi postaju prošlost. Ovaj originalni Epson proizvod, dizajniran specijalno za Epson Ecotank štampače sa sistemom rezervoara za dopunu, pruža vam besprekornu štampu.

Zašto odabrati Epson T7741?

1. Izuzetna jasnoća i dugotrajnost: Crno pigmentno mastilo osigurava oštar tekst i bogate slike koje ne blede, pružajući vam vrhunski kvalitet štampe.
2. Jednostavna upotreba bez nereda: Specijalno dizajnirana boca olakšava dopunu rezervoara bez prosipanja, čineći proces jednostavnim i čistim.
3. Ekonomičnost na delu: Sa kapacitetom od 6000 stranica po boci, Epson T7741 smanjuje potrebu za čestom zamenom mastila, čime se štede vreme i novac.
4. Ekološki prihvatljiv: Boca izrađena od materijala koji može da se reciklira što direktno utiče na očuvanje životne sredine.

Kvalitet potvrđen sertifikatima

Epson T7741 crno mastilo proizvedeno je u skladu sa najvišim standardima kvaliteta:
• ISO 9001: Konstantan kvalitet i zadovoljstvo kupaca.
• ISO 14001: Ekološki prihvatljivi proizvodni procesi.
• CE i RoHS: Evropski standardi sigurnosti i zaštite zdravlja.
• Reach: Bez štetnih hemikalija.

Iskustvo vrhunske štampe

Ovo posebno formulisano mastilo zadovoljava specifične zahteve dole navedenih modela Epson štampača, pružajući jasan tekst i bogate slike koje ne blede tokom vremena. Brzo prijanja za papir, sprečavajući razmazivanje i curenje.

Korisnički servis

Hvala vam što ste deo naše online prodavnice! Naš tim korisničke podrške je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomoć. Bilo da imate pitanja o proizvodima, isporuci ili bilo kojem drugom detalju, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se što smo tu da vam pomognemo u svakom koraku vaše online kupovine.

Ne čekajte! Poboljšajte kvalitet svoje štampe uz Epson T7741 crno pigmentno mastilo. Naručite sada i iskusite vrhunsku štampu. Posetite našu online prodavnicu greenoffice.rs i osigurajte sebi vrhunski kvalitet za vaš štampač. Kupujte sa poverenjem, jer vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Odricanje od odgovornosti: Svi nazivi brendova i logotipi su vlasništvo njihovih brendova i na njih se poziva samo u opisne svrhe.

Image

Spisak kompatibilnih modela InkJet Epson štampača

EcoTank L605
EcoTank L655

EcoTank L1455
WorkForce M100

WorkForce M105
WorkForce M200

Često postavljena pitanja

Pre nego što kupite mastilo, proverite model vašeg štampača i preporučeno mastilo od strane proizvođača. Informacije možete pronaći u korisničkom priručniku ili na web stranici proizvođača.

Bočice sa mastilom čuvajte na hladnom i suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Uverite se da su bočice dobro zatvorena kako biste sprečili sušenje mastila.

To zavisi od vašeg obima štampanja. Proveravajte nivo mastila redovno i dopunjujte po potrebi.

Broj stranica koje možete odštampati sa jednom bočicom mastila zavisi od nekoliko faktora, uključujući model štampača, vrstu mastila, i tip dokumenata koji se štampaju. U proseku, sa jednom bočicom crnog mastila možete odštampati između 4,000 i 6,000 stranica, dok sa jednom bočicom boje mastila (plava, crvena, žuta) možete odštampati između 5,000 i 7,000 stranica. Ove procene se zasnivaju na standardnoj pokrivenosti od 5% po stranici.

Ako vam mastilo dospe na kožu, temeljno je operite sapunom i vodom. Ako vam mastilo dospe u oči, odmah ih isperite vodom. Ako progutate mastilo, ispljunite ga i odmah se obratite lekaru.

30 Kom.

Detalji

Zapremina
140 ml
Kapacitet
6000 stranica
Boja
Crna
Proizvođač
Epson
Tip mastila
Originalno

Možda vam se dakođe svidi