Najnoviji postovi

Pametan sat za decu Cordys Kid’s Watch Zoom 2020

3395 Views 42 Liked
4 Reviews
Rating:
5.0
Posted in: IT kutak

Leave a comment

Comments

 • Koliko često se mora puniti pametan sat za decu?
  By : Vesna Arsić On October 12th 2019
  Rating:
  5.0

  Poštovani, zanima me koliko često, mora da se puni, ovaj model pametnog sata za decu?

  Replied by : Radovanović Goran Poštovana Vesna, model Cordys, ima bateriju od 400mAh, pored toga ima štedljiv čipset, što svakako produžava trajanje baterija. Odgovor na samo pitanje koliko često mora da se puni pametan sad za decu bi bio, da to prvenstveno zavisi od načina korišćenja sata, odnosno ako se više koristi, baterija će se brže isprazniti.

 • pametan sata za decu
  By : Vanja On October 8th 2019
  Rating:
  5.0

  Gde može da se kupi pametan sat za decu?

  Replied by : Radovanović Goran Poštovana Vanja, pamatan sat za decu, možete kupiti na sledećoj stranici https://greenoffice.rs/pametni-satovi/2267-437-pametan-sat-za-decu-cordys.html.

 • U kojoj godini bi dete trebalo da dobije pametan sat?
  By : Jeca On September 30th 2019
  Rating:
  5.0

  Koje je Vaše mišljenje, kad je najbolje vreme, odnosno uzrast deteta, da dobije smart sat?

  Replied by : Radovanović Goran Poštovana, pametan sat za decu, je odlično sredstvo da uvek znate gde Vam se dete nalazi. Prema stručnjacima iz ove oblasit, idealno vreme je od 7 godina, što naravno ne treba da Vas sprečava, da detetu koje je mlađe od 7 godina, ako procenite da ima potrebe, date da koristi smart sat.

 • Pametan sat za decu
  By : Vladimir M. On August 30th 2019
  Rating:
  5.0

  Već neko vreme sam u razmišljanju i traganju za pametnim satom za decu. Dvoumio sam se da li je to potrebno ili nije, pričao sam sa kolegama i prijateljima u vezi istog, ali naše društvo zna da bude previše konzervativno prema "novotarijama" tako da na kraju i nisam dobio neku pomoć za svoju odluku o kupovini sata pametnog. Drago mi je da sam pročitao ovaj blog koji mi je dosta pomogao, sa druge strane i pametni satovi za decu cene nisu više tako visoke i činimi se da su pristupačne našem čoveku. Da ne dužim više ja sam sad veoma blizu da se odlučim za kupovinu, i mislim da će mi to u neku ruku doneti mirnoću i sigurnost da znam gde mi se dete nalazi.

  Replied by : Radovanović Goran Poštovani, Vladimire Vi ste kao i većina roditelja u nedoumici oko toga šta donosi smart sat za decu. Činimi se da njegov sam naziv pametan sat za decu govori dosta o tome šta on predstavlja, definitivno pomoćno sredstvo koje Vam omogućava da budete u komunikaciji sa detetom i naravno čini mi se ono najbitnije a to je da znate gde Vam se dete nalazi. Na sreću danas postoji veliki broj proizvođača i modela na našem tržištu a jedan od njih je i CORDYS KID’S WATCH ZOOM, njegov dizajn i izgled će se sigurno svideti detetu i neće mu smetati dok ga nosi.