Mastilo za štampač

Mastila za InkJet štampače

U našoj ponudi potrošnog materijala za InkJet štampače, možete pronaći boje i mastila za veliki broj proizvođača i modela printera.

U zavisnosti da li Vam je potrebna štampa fotografija ili oštrih i jasnih tekstualnih dokumenata, mi ćemo Vam ponuditi najkvalitetnija orginal i kompatibilna mastila za štampače. 

Mastilo za kertridže dolazi u bočicama i može biti različitih zapremina, i boja crna, crvena, plava i žuta. 

Danas je sve više proizvođača kao što su Epson, Canon, HP, Lexmark koji se odlučuju da u svojoj ponudi imaju štampače sa ciss sistemom, ovaj sistem je poznat kao kontinuirani sistem koji omogućava veliku količinu štampe po izuzetno niskoj ceni po stranici. Sa ovim sistemom ste se rešili malih i skupih kertridža.

Korišćenjem boja za štampače uštedećete 80% u odnosu na klasičan kertridž što su značajna sredstva na ovom potrošnom materijali, naša ponuda Epson mastila originalnih sa jednim punjenjem omogućavaju štampanje od 4000 do 7500 stranica. Lako i jednostavno punite EcoTank ili klasičan CISS sistem.

Ako se pitate gde kupiti mastilo za kertridže?

Green office online prodaja Vam nudi boje za kertridže po izuzetnoj ceni uz mogućnost slanja robe na kućnu adresu. Kao i prodaju u našem maloprodajnom objektu u Pančevu ulica Žarka Zrenjanjina br.22.

Da zaključimo InkJet mastila za štampače odnosno boja za kertridže je odlično rešenje za uštedu novca na potrišnom materijalu koji zna da bude često puta skuplji i od samog printera.

Još uvek nema dostupnih proizvoda.

Samo nastavite! Još proizvoda će se pojaviti ovde čim se budu dodali.