Najnoviji postovi

Pametni satovi

Pametni satovi nisu samo uređaji koji se nose na ruci i pokazuju vreme, oni su mnogo više od toga. Smart satovi nam u trenutku mogu pružiti mnogo informacija koje su nam svakodnemno potrebne.

Polako ali sigurno stari ručni satovi ustupaju mesto novoj generaciji pametnih satova, koji praktično u sebi imaju mali računar sa ekranom na dodir koji omogućava veliki broj funkcija.

Pametni sat u sebi nosi veliki tehnološki napredak koji omogućava sve od osnovnih funkcija pa do nekih vrlo zahtevnih, u nastavku ćemo Vam pokušati navesti neke od funkcije koje se trenutno mogu koristiti.

Prva i osnovna funkcija je povezivanje sa mobilnim telefonom, kada se odlučite za kupovinu pametnih satova prvo proverite da li se isti može povezati sa Vašim mobilnim telefonom, moramo napomenuti da neki od smart watch se mogu koristiti samostalno bez povezivanja na mobilni uređaj.

Zatim tu su funkcija sata, planeri, GPS, navigacija, barometar, fitnes, praćenje otkucaja srca, slanje poruka, odgovaranje na pozive, radio, bluetooth i mnoge druge funkcije koje se iz dana u dan uvećavaju.

Na svoj pametni uređaj možete instalirati mnoštvo aplikacija, još jedna od intresantnih funkcija su skinovi koji Vam omogućavaju da menjate izgled svog sata.

Ovi uređaji se napajaju obično iz punjive baterije, koje se lako i brzo pune. Baterije mogu biti različitog kapaciteta od čega i zavisi vreme rada uređaja.

Ovi satovi ne nose u sebi samo tehnološki napredak, oni su moderno dizajnirani, laki i prijatni za nošenje.

Pametni satovi za decu, koji omogućavaju lako povezivanje roditelja sa detetom i praćenje lokacije deteta. Dečiji satovi su prilagođeni uzrastu deteta, ergonomskog oblika i veselih boja.

Pametni satovi cene koje mogu varirati u zavisnosti od proizvođača, izgleda i broja funkcija.

Green office pametni satovi su dostupni preko online prodaje greenoffice.rs kao i u maloprodajnim objektima, satovi se mogu kupiti na rate.

 

Aktivni filteri