Filtriraj po

Brend

Brend

Cena

Cena

  • 3.780,00 RSD - 23.490,00 RSD

Model

Model

Boja

Boja

Broj točkova

Broj točkova

Tip baterije

Tip baterije

Uzrast

Uzrast

Maksimalna nosivost

Maksimalna nosivost

Snaga motora

Snaga motora

Veličina točkova

Veličina točkova

Najnoviji postovi

Trotineti

Trotinet je vrsta prevoznog sredstva koje se pokreće snagom vozača odgurivanjem nogom o površinu po kojoj se vozi. Za ovo prevozno sredstvo se još koristi i naziv romobil i predstavlja pre svega zabavu za decu.

Trotinet se sastoji od dva ili više točka koji su postavljeni na nisku platformu koja može biti od različitog materijala i upravljača.

Napredak u tehnologiji i modernizacija proizvodnje nije zaobišla ni oblast proizvodnje trotineta koji se danas prave od različitih materijala koji ispunjavaju standarde koji su propisani za proizvodnju ovog prevoznog sredstva. Tako danas imamo trotinete koji su proizvedeni od lakih kvalitetnih materijala otpornih na mehanička oštećenja a koji pritom mogu da izdrže veloko opterećenje tj. težinu korisnika. Trotinet je oduvek bila zabava za decu ali u poslednje vreme dosta proizvođača ovog prevoznog sredstva prave isti i za odrasle, tako da danas postoje trotineti za decu, trotinet za odrasle, električni trotinet, micro trotineti, trotineti sa svetlećim točkovima itd.

Točkovi su jedan od bitnijih delova, danas imamo vrlo kvalitetne točkove koji omogućavaji lakšu i udobniju vožnju. Tako danas imamo trotinete za odrasle koji imaju velike točkove, sisteme za zaustavljanje pa čak i električni pogon, koji mogu postizati veće brzine i prelaziti velike razdaljine.

Električni trotinet je sa napredkom u proizvodnji i inovacijama postao standardni proizvod koji zadovoljava sve bezbednosne aspekte i ispunjava propisane standarde za ovu vrstu prevoznog sredstva. Autonomija je svakim danom sve veća zahvaljujući kvalitetnim baterijama velikog kapaciteta.

Modeli koji se danas nalaze na tržištu mogu da razviju brzinu i preko 30 km/h, u sebi imaju ugrađene kvalitetne motore koji u zavisnosti od proizvođača nude i garanciju.

Električni trotinet može biti dečiji i za odrasle, dostupni su u više veličina. Prilikom kupovine treba obratiti pažnju na nosivost tj. maksimalnu težinu vozača.

Važno je napomenuti i to da za trotinet na struju po važećim zakonima nije potrebna dozvola za upravljanje, električni scooter će Vam lako omogućiti da se prebacite od tačke A do tačke B, pri čemu ćete ostvariti značajnu uštedu u odnosu na vozila sa motorom na unutrašnje sagorevanje.

Neke od prednosti ovog prevoznog sredstva su svakako i male dimenzije možete proći većinom saobraćajnica, trotoara kao i biciklističkih staza. Male dimenzije scooter su prednost u odnosu na druga prevozna sredstva jer ne zahteva poseban parking prostor, pored toga neki od modela imaju mogućnost i sklapanja.

Električni Scooter je ekološki prihtatljiv proizvod sa nultom emisijom gasova.

Trotinet je proslavio vek postojanja vozile su ga genetacije pre nas i sigurno će ga voziti genracije posle nas.

Za bezbednu vožnju trotinetom preporučuje se korišćenje zaštitne kacige.

Trenutno postoji 13 proizvoda.

Prikazuje se 1 - %to od 13 stavki

Aktivni filteri