TORBICA CITY SKY CRNA

New product

 • 1 glavne + 1 prednja + 2 unutrašnje pregrade
 • Izrađena od poliestera 900
 • Metalne kopče i SBS rajsferšlus
 • Dimenzije : 27x22x5 cm
 • Težina:0,416 KG
 • Boja:Crna

   

Detaljnije

3 Stavke

Dostupno

Kupujući ovaj proizvod možete sakupiti do 1 lojalti poen. Vaša korpa iznosiće 1 lojalti poen koji mogu biti konvertovani u vaučer od 20,00 RSD.


1 780,00 RSD sa porezom

Više informacija

Poslovne torbe Pulse karakteriše klasičan oblik i dimenzije uz moderan dizajn. Praktična torbica sa 4 pregrade. Materijal : poliester i veštačka koža. Metalni zipp. 4 pregrade (glavna, prednja, zadnja i skrivena unutrašnja)

Dimenzije proizvoda260 x 260 x 70 mm
Težina0.416 KG
Dodatni InfoProširiva pomoću rajsferšlusa na sredini

PULSE KVALITET

PULSE KVALITET je garantovan sa 2 godine garancije nevezano za model tj. sve torbe PULSE su proizvedene od proverenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju sve standarde EU (REACH). Mnogi drugi proizvodi prisutni na tržištu su pravljeni od materijala koji sadrže PVC, a kada materijal u sebi sadrži PVC onda se mora prskati konzervansima, pa nakon takvog tretmana olovo koje sadrži PVC i konzervans šire neprijatan miris i nisu zdravstveno ispravni. Takođe, material korišćen za izradu PULSE torbi je vodootporan, više fleksibilan, više izdržljiv, i dugotrajniji od većine drugih prisutnih na tržištu. Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtevaju konzerviranje. Torbe su takođe ojačane specijalnim najlonskim koncem na svim mestima koja trpe veliko opterećenje, a sve boje korišćene za štampu su vrhunskog kvaliteta tako da ne blede i teško ih je ogrebati.

PULSE DIZAJN

PULSE DIZAJN, pa to je već stvar ukusa, ali PULSE dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Nadamo se da vam se sviđa naš dizajn i da ste voljni da testirate naš kvalitet!

GARANCIJA

Pulse® proizvodi su u potpunosti pokriveni garancijom prema originalnom vlasniku u smislu defekata u materijalu ili prilikom izrade za kompletan vek trajanja proizvoda (maksimalno 2 godine). Ukoliko proizvod ispolji grešku ili manu usled proizvodnog defekta, čak i nakon duže upotrebe, mi ćemo popraviti proizvod bez naknade ili ga zameniti o našem trošku.

Ova garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepropisnom upotrebom, nemarnošću, normanim habanjem ili normalnim bledenjem boja vremenom zbog česte upotrebe. Takođe napominjemo da samo originalni vlasnik može reklamirati defekt i uz proizvod mora dostaviti originalni račun Green office.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda i prikazu slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Kritike

Napišite kritiku

TORBICA CITY SKY CRNA

TORBICA CITY SKY CRNA

 • 1 glavne + 1 prednja + 2 unutrašnje pregrade
 • Izrađena od poliestera 900
 • Metalne kopče i SBS rajsferšlus
 • Dimenzije : 27x22x5 cm
 • Težina:0,416 KG
 • Boja:Crna

   

Dodatna oprema