Potrošni materijal

Novi proizvodi

Specijalna ponuda

Najnoviji postovi

Potrošni materijal

Ako Vam je potreban kvalitetan i pouzdan potrošni materijal po niskoj ceni onda je za Vas greenoffice.rs online prodaja za kancelarijski materijal, koja je posvećena svojim kupcima i isporičuje najkvalitetniji materijal na tržištu. 

Green office potrošni materijal je pouzdanog kvaliteta testiran i proizveden od strane renomiranih proizvođača po ...

Ako Vam je potreban kvalitetan i pouzdan potrošni materijal po niskoj ceni onda je za Vas greenoffice.rs online prodaja za kancelarijski materijal, koja je posvećena svojim kupcima i isporičuje najkvalitetniji materijal na tržištu. 

Green office potrošni materijal je pouzdanog kvaliteta testiran i proizveden od strane renomiranih proizvođača po svim svetskim standardima.

Potrošni materijal je potreban kako firmam, kancelarijala tako i kućnim korisnicima, izborom kvalitetnog materijala možete uštedeti vreme i značajna sredstva u svom budžetu.

Kod nas možete pronaći tonere za sve vodeće laserske štampače HP, Samsung, Canon, Lexmark, Kyocera Mita, Oki, Epson, Panasonic, Ricoh, Brother, Xerox, Konica Minilta.

U našoj kategoriji potrošnog materijala možete pronaći sledeće proizvode:

 • Toneri za štampače

Veliki izbor originalnih i kompatibilnih tonera crnih i u boji, odnosno zamenskih tonera za stampace, velika ponuda toner kaseta za sve vrste laserskih štampača.

 • Kertridži za InkJet štampače i mastila

U ponudi imamo potrosni materijal za InkJet štampače, orginalne i kompatibilne kertridže. Kao i mastila za dopunu kertridža.

 • Toneri za fotokopit aparate

Toneri za fotokopira aparate veliki izbor kvalitetnog potrošnog materijala za kopir aparate, koji će Vam omogućiti optimalni rad uređaja. 

 • Ribon trake

Ribon trake za štampače veliki izbor povoljne cene. U ponudi se nalaze potrošni materijal za matrične stampače, originalni i kompatibilni riboni.

 • Filmovi i toneri  za Fax aparate

Veliki izbor orginalnih i kompatibilnih filmova i tonera koji koriste fax aparati po najnižim cenama.

Više

Potrošni materijal Pronađeno je 347 proizvoda.

Podkategorije

 • Toneri za štampače

  Kupite najjeftinije tonere za laserske stampace pouzdanog kvaliteta za Vaš posao ili kućnu upotrebu bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Velika ponuda tonera za sve modele štampača na jednom mestu.

  Green office toneri za stampace nude visoko kvalitetan ispis stranica, veliki kapacitet i pre svega ekonomičnost tj. nisku cenu štampe po stranici, što dovodi do značajne uštede u Vašem poslovanju.

  Šta su toner kaste?

  To je potrošni materijal koji koriste stampaci, koji omogućava prenos slike ili teksta na papir. Laserske toner kaset se razlikuju po proizvođačima i modelima štampača, izrađene su tako da odgovaraju samo određenim modelima.

  Toner kasete su konstruisane i proizvedene da pruže maksimalan kvalitet i optimalni rad štampača, one se mogu razlikovati po obliku i dimenzijama u zavisnosti za koji model printera su namenjene. Naša preporuka je da pre kupovite dobro pročitate koju oznaku nosi kertridž jer na taj način sprečavate moguću grešku pri kupovini potrošnog materijala.

  Podela tonera:

  Originalni toneri (OEM)

  Oznaka OEM je skrćenica (Original Equipment Manufacturer) to je proizvod koji je izradio proizvođač originalnog potrošnog materijala za štampače, odnosno proizvođač štampača.
  Orginalne toner kasete daju najbolje kvalitet i performanse, u potpunosti odgovaranu uređaju za koji su namenjene.
  Glavni nedostatak je cena tonera koja je zaista prevelika i često zna da prevaziđe cenu koštanja štampača.

  Kompatibilni ili zamenski toneri

  To je potpuno novi toner koji koriste laserski stampaci a da ga nije proizveo originalni proizvođač, već je izrađen od strane kompanija koje ne proizvode štampače.

  Kvalitet štampe i savršeno oštar tekst koji dosnose zamenski toneri je sa godinama podignut na veoma visoki nivo tako da kvalitet štampe odgovara u potpunosti originalnim proizvodima.

  Pored kvaliteta štampe, značajnu prednost ostvaruju kompatibilni toneri u pogledu cene koja je u proseku niža od 50% do 80% u odnosu na original.

  Tako da možemo da kažemo da je glavna razlika između OEM i kompatibilnih tonera za štampače cena, koja će Vam značajno umanjiti troškove poslovanja.

  Ako tražite najjeftiniji toner za stampace za Vaš posao ili kućnu upotrebu, bez kompromisa u pogledu kvaliteta potrošnog materijala onda je prodaja kancelarijskog materijala greenoffice.rs idealan partner za Vas.

  Mi nudimo veliki izbor toner kaseta za monohromatske štampače i za štampače u boji, kod nas možete pronaći glavne proizvođače laserskih štampača: HP, Canon, Samsung, Lexmark, Oki, Panasonic, Brother, Xerox, Konica Minolta, Epson, Kyocera Mita.

  Za potvrdu kvalitet proizvoda odnosno proizvodnog ciklusa u izradi potrošnog materijala koji prodajemo su sertifikati koji ispunjavanju sve tražene standarde za kvalitet krajnjeg proizvoda.

  Ovi sertifikati po kojima se vrši proizvodni ciklus predstavljaju sposobnost proizvođača da proizvede krajnji proizvod koji ispunjava sve zakonske propise i kao takav u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca. Standardi za proizvodnju: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Toneri za štampače Pančevo Žarka Zrenjanina br.22.

 • Kertridži za InkJet...

  Mastila za InkJet štampače

  U našoj ponudi potrošnog materijala za InkJet štampače, možete pronaći boje i mastila za veliki broj proizvođača i modela printera.

  U zavisnosti da li Vam je potrebna štampa fotografija ili oštrih i jasnih tekstualnih dokumenata, mi ćemo Vam ponuditi najkvalitetnija orginal i kompatibilna mastila za štampače. 

  Mastilo za kertridže dolazi u bočicama i može biti različitih zapremina, i boja crna, crvena, plava i žuta. 

  Danas je sve više proizvođača kao što su Epson, Canon, HP, Lexmark koji se odlučuju da u svojoj ponudi imaju štampače sa ciss sistemom, ovaj sistem je poznat kao kontinuirani sistem koji omogućava veliku količinu štampe po izuzetno niskoj ceni po stranici. Sa ovim sistemom ste se rešili malih i skupih kertridža.

  Korišćenjem boja za štampače uštedećete 80% u odnosu na klasičan kertridž što su značajna sredstva na ovom potrošnom materijali, naša ponuda Epson mastila originalnih sa jednim punjenjem omogućavaju štampanje od 4000 do 7500 stranica. Lako i jednostavno punite EcoTank ili klasičan CISS sistem.

  Ako se pitate gde kupiti mastilo za kertridže?

  Green office online prodaja Vam nudi boje za kertridže po izuzetnoj ceni uz mogućnost slanja robe na kućnu adresu. Kao i prodaju u našem maloprodajnom objektu u Pančevu ulica Žarka Zrenjanjina br.22.

  Da zaključimo InkJet mastila za štampače odnosno boja za kertridže je odlično rešenje za uštedu novca na potrišnom materijalu koji zna da bude često puta skuplji i od samog printera.

 • Toneri za fotokopit...
 • Ribon trake

  Ribon trake za matricne stampace koje možete pronaći u našoj ponudi su dizajnirane i izrađene tako da zadovolje sve zahteve i omoguće visoke performanse štampača.

  Upravo pomenut dizajn ribon trake sprečava brzo sušenje trake odnosno duži životni vek sa odličnom definicijom karaktera, a pritom se jednostavno instalira u stampac.

  Štampajte Vaša fakture i druga dokumenta na matričnom štampaču sa Green office ribon trakom i ostvarite nisku cenu štampe.

 • Filmovi i toneri za...

  Filmovi i toneri za Fax aparate

po stranici
Prikazuju se 1 - 12 od 347 stavki
Prikazuju se 1 - 12 od 347 stavki